365mag.ro logo
 
Cărţi Filme Muzică Diverse
CARTI RARE
 
 
 
Ceres Igiena locuintei si sanatatea familiei Category: carti Product #: 893 4.6 stars, based on 120 reviews Regular price: 10.67 LEI 8 (Sale ends ) Available from: Executive Objects Condition: Previously owned, in excellent condition Out of stock!
carti / Medicina-Sanatate

Igiena locuintei si sanatatea familiei

Preţul iniţial: 10.67 lei
Preţul: 8 lei, (Economie: 2.67 lei)
Colecţie: Caleidoscop
Editură:  Ceres
Cartea a fost tipărită în anul 1980 în 199 pagini, aflându-se într-o stare bună.
Stoc epuizat Stocul acestui produs a fost epuizat. Vă sfătuim să urmăriţi magazinul online pentru a fi la curent cu noutăţile.
Share/Bookmark

Igiena locuintei si sanatatea familiei de Barnea Elena

Lucrarea de fată isi propune să ajute la promovarea sănătăţii familiei, prin recomandări de igienă a locuinţei. In cursul cărţii au fost luate in discuţie următoarele probleme : igiena încăperilor (vestibul, cameră de zi, dormitor, cameră pentru copii, bucătărie, cămară, cameră de baie), confortul termic, ventilaţia, accidentele de locuinţă, farmacia casei, plantele de apartament, igiena locuinţei in raport cu anexele gospodăriei si cu locuinţele vecine, locuinţa viitorului. Toate recomandările care s-au făcut au avut in vedere o mare diversitate de locuinţe, fie rurale, fie urbane, pornind de la cele dotate tehnico-edilitar la cel mai înalt grad de confort si pină la cele mai rudimentare. Considerăm că aceste recomandări, care îmbogăţesc cultura sanitară a tuturor .

Recomandări
Noutăţi
 
Caută:

în branduri
în categorii
în produse
pe Google
Viziteaza magazinul 365mag.ro pe ShopMania
Colectii Edituri Autori Categorii Intrebari frecvente Despre noi Termeni şi conditii Contact Politica de confidentialitate Presa
  © 2010 SC Cartea Veche SRL
powered by ciokix logo API