365mag.ro logo
 
Cărţi Filme Muzică Diverse
CARTI RARE
 
 
 
Albatros Pe drum de seara Category: carti Product #: 401 4.8 stars, based on 61 reviews Regular price: 10 LEI 5 (Sale ends ) Available from: Executive Objects Condition: Previously owned, in excellent condition Out of stock!
carti / Autori romani

Pe drum de seara

Preţul iniţial: 10 lei
Preţul: 5 lei, (Economie: 5 lei)
Editură:  Albatros
Cartea a fost tipărită în anul 1980 în 277 pagini, aflându-se într-o stare bună.
Stoc epuizat Stocul acestui produs a fost epuizat. Vă sfătuim să urmăriţi magazinul online pentru a fi la curent cu noutăţile.
Share/Bookmark

Pe drum de seara de Garneata Domnica

Slobozia era un satuc cu case mici si razlete, asezate la intamplare pe rapa dealului Belci, marginit de o parte de apa Tazlaului, iar de cealalta de apa Trotusului. Pe locul unde se afla satul nostru, cu multi ani in urma traia un mosier, Balaban, care se ocupa cu cultivarea sfeclei de zahar. Din spusele bunicii, am inteles ca stramosii nostri venisera aici ca lucratori palmasi. Se adunasera care dincotro fara sa-si aduca aminte daca aveau un nume sau nu. Stabiliti pe mosie, unii din ei s-au casatorit cu fete de razesi si Bratila, sat vecin cu mosia, sau din Ripi, sat ce se afla pe dealul Belci.

Recomandări
Noutăţi
 
Caută:

în branduri
în categorii
în produse
pe Google
Viziteaza magazinul 365mag.ro pe ShopMania
Colectii Edituri Autori Categorii Intrebari frecvente Despre noi Termeni şi conditii Contact Politica de confidentialitate Presa
  © 2010 SC Cartea Veche SRL
powered by ciokix logo API