365mag.ro logo
 
Cărţi Filme Muzică Diverse
CARTI RARE
 
 
 
Ion Creanga Povesti de aur - Ali Baba si Mos Nae Category: carti Product #: 368 4.2 stars, based on 73 reviews Regular price: 12 LEI 6 (Sale ends ) Available from: Executive Objects Condition: Previously owned, in excellent condition Out of stock!
carti / Carti pentru copii

Povesti de aur - Ali Baba si Mos Nae

Preţul iniţial: 12 lei
Preţul: 6 lei, (Economie: 6 lei)
Colecţie: Biblioteca pentru toti copiii
Editură:  Ion Creanga
Cartea a fost tipărită în anul 1987 în 111 pagini şi este uzată.
Stoc epuizat Stocul acestui produs a fost epuizat. Vă sfătuim să urmăriţi magazinul online pentru a fi la curent cu noutăţile.
Share/Bookmark

Povesti de aur - Ali Baba si Mos Nae de Batzaria Nicolae

S-a nascut la 20 noiembrie 1874 in Crusevo, Macedonia si a murit in 28 ianuarie 1952 in lagarul din Ghenc 353f56d ea, Bucuresti.

A fost prozator si publicist.

Debuteaza in revista “Sezatoarea” din Falticeni. A condus revista “Dimineata copiilor” unde semna “Mos Nae”. A condus si revista “Universul copiilor” si a semnat “Ali-Baba, Dinu Pivniceru.

A fost talentat creator de literatura pentru copii (Haplea, Plici si Plum, Bucuria copiilor). A redactat diferite manuale scolare.

Cu o opera intinsa si cu o viata de legenda, nescutita de suferinte si nedreptati, a razbit in literatura romana cu umorul sau intelept si darul unui povestitor oriental.

Cartea este in stare uzata, dar se poate citi fara probleme.

Recomandări
Noutăţi
 
Caută:

în branduri
în categorii
în produse
pe Google
Viziteaza magazinul 365mag.ro pe ShopMania
Colectii Edituri Autori Categorii Intrebari frecvente Despre noi Termeni şi conditii Contact Politica de confidentialitate Presa
  © 2010 SC Cartea Veche SRL
powered by ciokix logo API