365mag.ro logo
 
Cărţi Filme Muzică Diverse
carte buna
 
 
 
Rao Cameleonul Category: carti Product #: 21987 4.3 stars, based on 122 reviews Regular price: 28 LEI 18 (Sale ends ) Available from: Executive Objects Condition: Previously owned, in excellent condition Out of stock!
carti / Carti politiste - spionaj

Cameleonul

Preţul iniţial: 28 lei
Preţul: 18 lei, (Economie: 10 lei)
Editură:  Rao
Cartea a fost tipărită în anul 2008 în 476 pagini şi este nouă.
Stoc epuizat Stocul acestui produs a fost epuizat. Vă sfătuim să urmăriţi magazinul online pentru a fi la curent cu noutăţile.
Share/Bookmark

Cameleonul de Diehl William

Sunt dezvaluite in aceasta carte cele mai dure adevaruri despre spionaj si spioni. Un fost spion este angajat - intrucit el cunoaste regulile „jocului“ - sa descopere dovezile care sa ateste existenta unor afaceri murdare la un nivel care include atat interese economice, cat si politice de importanta majora. El porneste la treaba ajutat de o reporterita. Actiunea devine exploziva, mutandu-se din Japonia in America, din insulele cu nume exotice in Europa; asasinatele si distrugerile se tin lant, cei doi sunt urmariti de mai multe servicii secrete, pentru ca in final sa se descopere teribilul adevar.

Recomandări
Noutăţi
 
Caută:

în branduri
în categorii
în produse
pe Google
Viziteaza magazinul 365mag.ro pe ShopMania
Colectii Edituri Autori Categorii Intrebari frecvente Despre noi Termeni şi conditii Contact Politica de confidentialitate Presa
  © 2010 SC Cartea Veche SRL
powered by ciokix logo API