365mag.ro logo
 
Cărţi Filme Muzică Diverse
CARTI RARE
 
 
 
Empire Film Zbor cu peripetii (Sky Kids) (DVD) Category: filme Product #: 32276 4.4 stars, based on 9 reviews Regular price: 27 LEI 14 (Sale ends ) Available from: Executive Objects Condition: Previously owned, in excellent condition Out of stock!
filme / Actiune - Aventuri

Zbor cu peripetii (Sky Kids) (DVD)

Preţul iniţial: 27 lei
Preţul: 14 lei, (Economie: 13 lei)
Producator:  Empire Film
Suport: Disc de vinil
Filmul a aparut în anul 2008, durează 100 minute şi este nou.
Stoc epuizat Stocul acestui produs a fost epuizat. Vă sfătuim să urmăriţi magazinul online pentru a fi la curent cu noutăţile.
Share/Bookmark

Zbor cu peripetii (Sky Kids) (DVD) cu Jesse James, Reiley McClendon, Stephen Baldwin

DVD-ul este in folie originala.
Audio - engleza.
Subtitrat in limba romana.

Kyle Berret,un pusti nou venit in oras si la scoala, se imprieteneste cu Jason, un copil de care toti colegii radeau. Ei intra in aventura vietii lor atunci cand din simpla joaca ajung la bordul unui avion care este pilotat de 2 tipi“rai“: Lenny si Silvio, fratele mafiotului Angelo.Cei 2 tipi aveau in plan sa-i fure 2 mil de dolari mafiotului, insa cei 2 copii le strica planul cand afla ca ei sunt vinovatii si sunt pe cale sa spuna totul mafiotului Angelo. In nebunia lui, Lenny il omoara pe Silvio,iar de aici copii trec prin multe evenimente neplacute. Disperat, Lenny fura copii si il sileste pe unchiul lui Jason sa piloteze avionul pana in Mexic pentru ca de acolo sa fuga de mafie. Oare vor reusi cei doi copii si unchiul lor sa scape din acest cosmar?

Recomandări
Noutăţi
 
Caută:

în branduri
în categorii
în produse
pe Google
Viziteaza magazinul 365mag.ro pe ShopMania
Colectii Edituri Autori Categorii Intrebari frecvente Despre noi Termeni şi conditii Contact Politica de confidentialitate Presa
  © 2010 SC Cartea Veche SRL
powered by ciokix logo API