365mag.ro logo
 
Cărţi Filme Muzică Diverse
fa-ti timp
 
 
 
Empire Film Asterix si Cleopatra (DVD) Category: filme Product #: 24094 4.6 stars, based on 42 reviews Regular price: 12 LEI 9 (Sale ends ) Available from: Executive Objects Condition: Previously owned, in excellent condition Out of stock!
filme / Animatie

Asterix si Cleopatra (DVD)

Distributia: Colectiv

Preţul iniţial: 12 lei
Preţul: 9 lei, (Economie: 3 lei)
Producator:  Empire Film
Suport: DVD
Filmul a aparut în anul 2013, durează 70 minute şi este nou.
Stoc epuizat Stocul acestui produs a fost epuizat. Vă sfătuim să urmăriţi magazinul online pentru a fi la curent cu noutăţile.
Share/Bookmark

Asterix si Cleopatra (DVD) cu Colectiv

Asterix si prietenul lui credincios, Obelix, calatoresc in Egiptul Antic pentru a o ajuta pe Cleopatra la construirea unei noi resedinte de vara, in mijlocul desertului. Cleopatra si Iulius Cezar pusesera in prealabil un pariu, marele imparat fiind de parere ca proiectul nu are nici o sansa sa fie finalizat in cateva saptamani. Se pare ca Asterix si Obelix sunt exact oamenii de care are nevoie frumoasa si trufasa regina pentru a castiga acest pariu. In timpul lucrarilor la monumentalul palat, misiunea celor doi eroi devine si mai dificila. Ei trebuie sa aiba grija de Cleopatra, caci Cezar impreuna cu un arhitect dubios lucreaza la un complot malefic.

Recomandări
Noutăţi
 
Caută:

în branduri
în categorii
în produse
pe Google
Viziteaza magazinul 365mag.ro pe ShopMania
Colectii Edituri Autori Categorii Intrebari frecvente Despre noi Termeni şi conditii Contact Politica de confidentialitate Presa
  © 2010 SC Cartea Veche SRL
powered by ciokix logo API