365mag.ro logo
 
Cărţi Filme Muzică Diverse
carti colectie
 
 
 
Adevarul B.D. intra in actiune (DVD) Category: filme Product #: 9015 4.8 stars, based on 80 reviews Regular price: 25.33 LEI 19 (Sale ends ) Available from: Executive Objects Condition: Previously owned, in excellent condition Out of stock!
filme / Comedie

B.D. intra in actiune (DVD)

Preţul iniţial: 25.33 lei
Preţul: 19 lei, (Economie: 6.33 lei)
Colecţie: Filmele „Adevărul“
Producator:  Adevarul
Suport: DVD
Filmul a aparut în anul 1970, durează 102 minute, aflându-se într-o stare bună.
Stoc epuizat Stocul acestui produs a fost epuizat. Vă sfătuim să urmăriţi magazinul online pentru a fi la curent cu noutăţile.
Share/Bookmark

B.D. intra in actiune (DVD) cu Jean Constantin, Sebastian Papaiani

Realizat in 1970 de regizorul Mircea Dragan, comedia, savuroasa si astazi , dupa 38 de ani are o actiune de mare actualitate. Brigada Diverse, o brigada de militie constiincioasa dar plina de umor si sarm prin modul de a rezolva problemele , trebuie sa faca fata unui trafic de catei, sa prinda pe cel ce este considerat initiatorul acestei afaceri : Patraulea (Jean Constantin) si pe cel ce invata “ sa fure catei“ :Trandafir (Puiu Calinescu) si incep sa actioneze dupa un plan concret si bine pus la punct...de capitanul Panait ( Toma Caragiu) seful B. D.
Se trece in forta la urmariri, pline de obstacole si greseli, adevarate cascade de urmariti/urmaritori, pusi pe sotii/arestari si in final, de la simple gainarii se ajunge la elucidarea unei crime...

Recomandări
Noutăţi
 
Caută:

în branduri
în categorii
în produse
pe Google
Viziteaza magazinul 365mag.ro pe ShopMania
Colectii Edituri Autori Categorii Intrebari frecvente Despre noi Termeni şi conditii Contact Politica de confidentialitate Presa
  © 2010 SC Cartea Veche SRL
powered by ciokix logo API