365mag.ro logo
 
Cărţi Filme Muzică Diverse
fa-ti timp
 
 
 
Empire Film Biutiful (DVD) Category: filme Product #: 30931 4.6 stars, based on 16 reviews Regular price: 45 LEI 19 (Sale ends ) Available from: Executive Objects Condition: Previously owned, in excellent condition Out of stock!
filme / Drama

Biutiful (DVD)

Distributia: Javier Bardem

Preţul iniţial: 45 lei
Preţul: 19 lei, (Economie: 26 lei)
Producator:  Empire Film
Suport: DVD
Filmul a aparut în anul 2010, durează 141 minute şi este nou.
Stoc epuizat Stocul acestui produs a fost epuizat. Vă sfătuim să urmăriţi magazinul online pentru a fi la curent cu noutăţile.
Share/Bookmark

Biutiful (DVD) cu Javier Bardem

Filmul este in folia originala.
BIUTIFUL - 2 NOMINALIZARI LA OSCAR, 1 PREMIU LA CANNES
Uxbal locuieste in saracaciosul cartier Santa Coloma din Barcelona si este implicat intr-o serie de afaceri ilegale pentru a putea asigura celor doi copii ai sai un trai decent. Sotia lui, pe nume Marambra, sufera de dedublare a personalitatii, prin urmare este irascibila si labila emotional, are o aventura cu fratele lui Uxbal si este o mama jalnica, motiv pentru care custodia celor doi copii a fost acordata sotului. Avand capacitatea de a comunica cu spiritele decedatilor, Uxbal este adeseori platit de catre rudele indurerate pentru a usura trecerea celor morti spre lumea de dincolo, insa principala sursa de venit a barbatului provine din introducerea ilegala in Spania a unor chinezi, care muncesc in conditii grele intr-un atelier si produc obiecte de contrabanda, care sunt vandute ulterior pe piata neagra de catre imigranti senegalezi. Atunci cand senegalezii sunt amenintati cu deportarea, 24 de muncitori chinezi sunt victimele unui accident tragic pentru care se simte responsabil; totodata medicii ii comunica o veste groaznica - iar Uxbal trebuie sa gaseasca o modalitate de a se impaca cu soarta.

Recomandări
Noutăţi
 
Caută:

în branduri
în categorii
în produse
pe Google
Viziteaza magazinul 365mag.ro pe ShopMania
Colectii Edituri Autori Categorii Intrebari frecvente Despre noi Termeni şi conditii Contact Politica de confidentialitate Presa
  © 2010 SC Cartea Veche SRL
powered by ciokix logo API