365mag.ro logo
 
Cărţi Filme Muzică Diverse
fa-ti timp
 
 
 
Empire Film Cutia (The Box) (DVD) Category: filme Product #: 32315 4.6 stars, based on 47 reviews Regular price: 10.67 LEI 8 (Sale ends ) Available from: Executive Objects Condition: Previously owned, in excellent condition Out of stock!
filme / Drama

Cutia (The Box) (DVD)

Distributia: Cameron Diaz, James Marsden

Preţul iniţial: 10.67 lei
Preţul: 8 lei, (Economie: 2.67 lei)
Colecţie: Acord Parental 12
Producator:  Empire Film
Suport: DVD
Filmul a aparut în anul 2009, durează 111 minute şi este nou.
Stoc epuizat Stocul acestui produs a fost epuizat. Vă sfătuim să urmăriţi magazinul online pentru a fi la curent cu noutăţile.
Share/Bookmark

Cutia (The Box) (DVD) cu Cameron Diaz, James Marsden

DVD-ul este in folia originala.
Audio - engleza.
Subtitrat in limba romana.

Norma si Arthur Lewis, un cuplu din suburbii cu un copil mic, bolnav, primesc cadou o cutie simpla de lemn, care aduce consecinte fatale si irevocabile. Un strain misterios, le aduce la cunostinta cum ca cutia ii va conferi detinatorului ei un milion de dolari o data cu apasarea unui buton de pe ea. Dar, apasand acel buton, in mod simultan cu altul, va cauza moartea unei persoane undeva in lume, undeva unde ei nu stiu.
Avand nevoie de bani pentru a-si salva propriul copil, Norma apasa butonul, dupa care se aude o impuscatura undeva in apropiere. Simtindu-se vinovata, ea incearca sa rezolve misterul crimei pe care de fapt ea o cauzase cu ajutorul cutiei. Dupa doar 24 de ore in care a avut in posesie cutia, Norma si Arthur se gasesc intr-o uimitoare dilema mortala si trebuie sa infrunte adevarata natura a umanitatii lor.

Recomandări
Noutăţi
 
Caută:

în branduri
în categorii
în produse
pe Google
Viziteaza magazinul 365mag.ro pe ShopMania
Colectii Edituri Autori Categorii Intrebari frecvente Despre noi Termeni şi conditii Contact Politica de confidentialitate Presa
  © 2010 SC Cartea Veche SRL
powered by ciokix logo API