365mag.ro logo
 
Cărţi Filme Muzică Diverse
CARTI RARE
 
 
 
Empire Film Emigrare ilegala (Crossing Over) (DVD) Category: filme Product #: 32277 4.9 stars, based on 35 reviews Regular price: 10.67 LEI 8 (Sale ends ) Available from: Executive Objects Condition: Previously owned, in excellent condition Out of stock!
filme / Drama

Emigrare ilegala (Crossing Over) (DVD)

Preţul iniţial: 10.67 lei
Preţul: 8 lei, (Economie: 2.67 lei)
Colecţie: Nerecomandat sub 15 ani
Producator:  Empire Film
Suport: DVD
Filmul a aparut în anul 2009, durează 108 minute şi este nou.
Stoc epuizat Stocul acestui produs a fost epuizat. Vă sfătuim să urmăriţi magazinul online pentru a fi la curent cu noutăţile.
Share/Bookmark

Emigrare ilegala (Crossing Over) (DVD) cu Harrison Ford, Ray Liotta, Jim Sturgess

DVD-ul este in folie originala.
Audio - engleza.
Subtitrat in limba romana.

“Crossing over“ este o drama despre lupta unor imigranti ilegali de diferite nationalitati de a obtine statut legal in Los Angeles-ul secolului XXI, abordand teme spinoase precum securizarea granitelor Statelor Unite ale Americii, problema terorismului, falsificarea de documente oficiale, incercarea disperata de a procura cartea verde sau dreptul de azilant, naturalizarea, locurile de munca la negru sau ciocnirea dintre culturi.

Imigranti din toate colturile lumii se revarsa zi de zi ca un fluviu in interiorul orasului Los Angeles, animati de speranta ca vor avea un trai mai indestulat decat in tarile lor de origine, dar fara sa aiba nici cea mai vaga notiune despre pretul pe care trebuia sa-l plateasca pentru a-si implini Visul American. Tentativele lor disperate de a supravietui si de a se integra in societate pun la incercare umanitatea ofiterilor de la Biroul de Imigrari, unul dintre acesti functionari pe nume Max Brogan incercand sa ajute o femeie sa isi regaseasca copilul.

Recomandări
Noutăţi
 
Caută:

în branduri
în categorii
în produse
pe Google
Viziteaza magazinul 365mag.ro pe ShopMania
Colectii Edituri Autori Categorii Intrebari frecvente Despre noi Termeni şi conditii Contact Politica de confidentialitate Presa
  © 2010 SC Cartea Veche SRL
powered by ciokix logo API