Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 63,30 LEI
ISBN: 9789735718107
Autor(i): Natalie Savona
Editura: ALL
Anul apariției: 2008
Nr. pagini: 192 pagini
Categorii: Gastronomie, Diverse
Cartea sucurilor şi a nectarelor se bazează pe două principii esenţiale: mai intai că extragerea sucurilor este simplă, dacă ne facem un obicei din aceasta, iar in al doilea rand că prepararea zilnică a sucurilor constituie o modalitate delicioasă de a fi şi de a vă menţine sănătos. Capitolul introductiv oferă toate informaţiile necesare pentru a vă iniţia in obţinerea sucurilor, de la modul de alegere a celor mai bune ingrediente, pană la alegerea echipamentului cu care veţi obţine rezultate optime. Esenţa cărţii o reprezintă cele 365 de amestecuri de sucuri şi nectare special selectate, organizate in funcţie de ingredientul principal aveţi posibilitatea de a alege amestecuri in funcţie de papilele gustative proprii sau, pur şi simplu �n funcţie de ceea ce există �n frigider. Pentru fiecare suc şi nectar este prezentat un profil nutritiv estimativ, ca şi o notare prin steluţe, �n funcţie de calităţile sale ca accelerator energetic şi imunitar detoxifiant şi supliment digestiv, precum şi ca tonic pentru piele. La sf�rşitul cărţii se află o diagrama nutriţională informativă şi o diagramă a indispoziţiilor, care conţin referinţe �ncrucişate pentru toate cele 365 de amestecuri � puteţi să selectaţi reţete şi după anumite criterii legate de starea sănătăţii. Pe scurt, aceasta constituie un ghid practic şi cuprinzător pentru toţi cei care doresc să se simtă bine �n fiecare zi a anului. După ce a absolvit Universitatea din Cambridge, Natalie Savona s-a pregătit ca nutriţionist la renumitul Institut pentru Nutriţie Optimă (Institute for Optimum Nutrition) din Londra. �n activitatea sa din cadrul clinicii, ajută persoanele cu diverse boli, de la oboseală cronică la depresie şi tulburări digestive. Pe l�ngă activitatea sa de practician, Natalie ţine cursuri at�t la International Dermal Institute, c�t şi la Institute for Optimum Nutrition. Membru al grupului de experţi al revistei Healthy şi autor de articole periodice la Cosmopolitan, a prezentat propriul serial de televiziune pe canalul Discovery Health. Printre publicaţiile anterioare ale lui Natalie se numără The Kitchen Shrink (DBP, 2003).
Comandă online cartea "CARTEA SUCURILOR SI A NECTARELOR" la 63,30 lei isbn 9789735718107 scrisă de Natalie Savona, tiparită la editura ALL în anul 2008. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul "CARTEA SUCURILOR SI A NECTARELOR" nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Les Grand Plats cher (Jeanne-Sars-Terre)
E. Dentu
Jeanne-Sans-Terre
166 pagini
Bunatati cu carne tocata
Hiparion
79 pagini
An: 2002
100 retete de preparate din ciuperci
Recoop
Constantin Florea, Gheorghe Stefan
75 pagini
An: 1987
Pizza pe gustul fiecaruia
9739953832
102 pagini
Successful Cooking (Charetton)
Telecuisine
Christine and Bernard Charretton
63 pagini
An: 1991
Maglavit 1935-2007 - Dumnezeu vorbeste oamenilor prin Petrache Lupu
MJM
prof. Dumitru Gelu
99 pagini
An: 2007
Enigma creatiei in timp, boala si moartea poetului roman Mihai Eminescu
Parvanescu
Ion D. Parvanescu
285 pagini
An: 2010
Les Grand Plats cher (Jeanne-Sars-Terre)
E. Dentu
Jeanne-Sans-Terre
166 pagini
Aniversarea Radu Priscu '60
Bucuresti
Institutul de constructii Bucuresti
189 pagini
An: 1981
Nostradamus - profet al lumii moderne, Volumul I
Albatros
Vlaicu Ionescu
284 pagini
An: 1999