Disponibilitate:  în stoc

Preț:  48,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Psihologie

Anul apariției: 2008

Nr. pagini: 256 pagini

ISBN: 9789737283283

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Psihologie, Dezvoltare personala, Psihologie, Carte nefolosită

Cuprins

Din cuprins: Vad ceea ce gandesti; Descifrarea secretelor comunicarii nonverbale; Cele mai sincere parti ale corpului nostru; Limbajul bratelor; Detectarea minciunii etc.

Descriere

In privinta comportamentului uman, exista doua tipuri de semne, verbale si nonverbale. Cu totii am fost invatati sa le cautam si sa le identificam doar pe cele verbale. Insa, invatand sa citim semnalele nonverbale, putem capata o perspectiva mult mai profunda asupra lumii din jur.


Joe Navarro, fost agent FBI si expert recunoscut in comunicarea nonverbala, va invata cum sa 'cititi' rapid oamenii, cum sa le aflati sentimentele si sa le interpretati comportamentul, cum sa evitati capcanele ascunse si cum sa descoperiti minciuna. Citind acest volum, veti afla cum puteti influenta felul in care sunteti perceputi de sefi, de membrii familiei, de prieteni ori de straini sau veti descoperi cele mai puternice comportamente care reveleaza increderea in sine si emotiile autentice.

""


Comandă online Secretele comunicarii nonverbale. Ghidul unui fost agent FBI pentru citirea rapida a oamenilor la 48,00 lei scrisă de Joe Navarro, tiparită la editura Meteor Press face parte din colecția Psihologie. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.