Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 137,40 LEI
ISBN: 1843092506
Editura: HERMES HOUSE
Anul apariției: 2006
Nr. pagini: 255 pagini
Tip copertă: tare
Categorii: Carte straină, Gastronomie
Over 200 delicious recipes from every region of Italy.
Includes all the popular classics such as Minestrone Soup, Spaghetti Carbonara, Cannelloni stuffed with Meat, Calzone, Risotto, Saltimboca and Tiramisu.
Comandă online cartea "Italian the Essence of Mediterranean Cuisine" la 137,40 lei isbn 1843092506, tiparită la editura HERMES HOUSE în anul 2006 cu un număr de 255 pagini. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul "Italian the Essence of Mediterranean Cuisine" nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Cooks Paris - The Restaurants Tour Eiffel Paris
Paris
68 pagini
An: 1968
Konnyu Etrend Korszeru Taplalkozas
Tehnica
Mauthner Klara
232 pagini
An: 1973
Carnets d un collectionneur de vins anciens
Michalon
Francois Audouze
204 pagini
An: 2004
Early Victorian Nonfiction Prose-Writers - A Commented Anthology
Sitech
Victor Olaru
288 pagini
An: 2016
The Golden Age of Myth and Legend (Bulfinch)
Wordsworth
Thomas Bulfinch
495 pagini
An: 1995
Vipere au Poing
Editions Du Progres
Herve Bazin
195 pagini
An: 1964
Le Pavillon Des Cancereux (Julliard, 1972)
Julliard
Alexandr Soljenitin
784 pagini
An: 1972
Mathematik Register (English, Deutsch, Franzosisch, Russisch)
Veb Verlag Technik Berlin
Gunther Eisenreich
529 pagini
An: 1982