
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 20,10 LEI
Autor(i): Gh. Faciu , Taisia Otel
Editura: Tehnica
Anul apariției: 1962
Nr. pagini: 135 pagini
Categorii: Gastronomie, Diverse
Notiuni generale despre alimente si conservarea lor prin frig (2 cap)
Modul de folosire a alimentelor conservate prin frig (3 capitole)
Comandă online Prepararea culinara a alimentelor conservate prin frig la 20,10 lei scrisă de Gh. Faciu , Taisia Otel, tiparită la editura Tehnica în anul 1962 cu un număr de 135 pagini. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Prepararea culinara a alimentelor conservate prin frig nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Bunatati cu carne tocata
Hiparion
79 pagini
An: 2002
100 retete de preparate din ciuperci
Recoop
Constantin Florea, Gheorghe Stefan
75 pagini
An: 1987
Pizza pe gustul fiecaruia
9739953832
102 pagini
Successful Cooking (Charetton)
Telecuisine
Christine and Bernard Charretton
63 pagini
An: 1991
20 Retete de prajituri alese
Sport-Turism
Victor Partan
9786069415047
44 pagini
An: 2021
Bunatati cu carne tocata
Hiparion
79 pagini
An: 2002
Calendarul din batrini
132 pagini
An: 1991
100 retete de preparate din ciuperci
Recoop
Constantin Florea, Gheorghe Stefan
75 pagini
An: 1987
Dictionnaire des Citations de langue francaise
Humanitas
Pierre Ripert
460 pagini
An: 1995
Horoscopul chinezesc - Personalitatea si relatiile zodiacale
Lucman
Tian Feng-Lin
452 pagini
An: 2003