Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  11,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

ISBN: 9786066490269

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2013

Nr. pagini: 109 pagini

Categorii: Gastronomie, Diverse, Diverse, Carte nefolosită, Gastronomie

Descriere

Pestele proaspat, fie ca-l pescuim, fie ca-l cumparam de la piata sau de la pastravarii, este considerat o delicatesa incomparabila atunci cand il afumam noi si cand il servim cald. Din cuprins:

  • specii de peste potrivite pentru afumat: somon, tipar, pastrav, crap, lin, biban, stiuca, platica, mreana, coregon, sturion, halibut, scrumbie, cambula . . .;
  • aparate pentru afumat si afumatori (descrierea produselor, afumatoarea grill);
  • construirea propriei afumatori;
  • pregatirea pentru afumat-sararea si saramurarea (pestele intreg versus filetare);
  • pestele la protap si pestele pregatit corect la gratar;
  • specii diferite de peste in bait(de ex. garvlax-ul);
  • cele mai bune retete pentru salate, supe si paste din peste afumat;
  • sosuri potrivite.

  • Cea mai surprinzatoare carte pe aceasta tema!


  • Comandă online cartea "Peste afumat si marinat. Specii recomandate, dispozitive pentru afumat, retete" la 11,00 lei isbn 9786066490269 scrisă de Wolfgang Hauer, tiparită la editura MAST în anul 2013. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul "Peste afumat si marinat. Specii recomandate, dispozitive pentru afumat, retete" nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.