Disponibilitate:  în stoc

Preț:  35,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Stiinte de frontiera

Anul apariției: 2013

Nr. pagini: 328 pagini

ISBN: 9786068414232

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Ecologie, Știintele Naturii, Stiintele Naturii, Carte nefolosită, Ecologie

Descriere

In ce consta esenta unui copac? Cum creste firul de iarba? Ce intelegem in fond despre evenimentele interne si despre fortele raspunzatoare de tendinta lor de a se inalta spre cer si care sunt conditiile de care depind aceste energii? De unde vin si cum interactioneaza ele? Ce inhiba interactiunea lor adecvata si ce o favorizeaza? Pe masura ce parcurgem paginile cartii de fata , cititoril va aveaocazia nu doar sa descopere contributia la zestrea unamitatii a operei de o viata a lui Viktor Scauberger, ci sis a preia perceptia lui progresisita si patrunzatoare privind fenomenele energetic aflate la bazamanifestarilor fizice sis a o aplice pentru a-si proteja viitorul. Prin intelegerea profunda a energiilor care stimuleaza tot ce inseamna crestere si evolutie organic, scrierile sale din prezentul volum se concentreaza asupra domenilor naturii care necesita la ora actual o interventie reparatorie de amlpoare.

Acest volum, al treilea din seria “Ecotehnologii” contine scrierile lui Schauberger despre copaci , despre agricultura biodinamica si despre energiile subtile din natura. Aici veti gasi raspuns la intrebari precum: de ce dispar atatea specii de plante si de animale?

“Acum cand civilizatia industrial se indreapta catre un dezastru ecologic, ideile si descoperirile vizionare ale lui Schauberger vor fi cercetate in detaliu de toti cei care incearca sa gaseasca o modalitatea pentru ca omenirea sa traiasca in armonie, nu in conflict cu natura.” – Ralph Metzner.Comandă online Pamantul fertil la 35,00 lei scrisă de Viktor Schauberger, tiparită la editura Vidia face parte din colecția Stiinte de frontiera. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.