Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  126,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

ISBN: 9780241229781

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2017

Limba: engleza

Tip copertă: tare

Categorii: General cookery, Cookery / food & drink etc, Family, home and practical interests, Carte straina, Carte nefolosită

Descriere

Fundamental culinary concepts sit side-by-side with practical advice and step-by-step techniques, bringing food science out of the lab and into the home kitchen. Full colour.


Comandă online Science of Cooking la 126,90 lei isbn 9780241229781 scrisă de Dr Stuart Farrimond, tiparită la editura Dorling Kindersley în anul 2017. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Science of Cooking nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.