Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 126,90 LEI
ISBN: 9780241229781
Autor(i): Dr Stuart Farrimond
Editura: Dorling Kindersley
Anul apariției: 2017
Limba: engleza
Tip copertă: tare
Categorii: General cookery, Cookery / food & drink etc, Family, home and practical interests, Carte straina, Carte nefolosită
Fundamental culinary concepts sit side-by-side with practical advice and step-by-step techniques, bringing food science out of the lab and into the home kitchen. Full colour.
Comandă online Science of Cooking la 126,90 lei isbn 9780241229781 scrisă de Dr Stuart Farrimond, tiparită la editura Dorling Kindersley în anul 2017. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Science of Cooking nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Longevity Diet
PENGUIN GROUP
Valter Longo
9781405933940
300 pagini
An: 2018
Tartine
Chronicle Books
Elizabeth Prueitt
9780811851503
225 pagini
An: 2006
Hamlyn All Colour Cookery: 200 Slow Cooker Recipes
Hamlyn
Sara Lewis
9780600633495
240 pagini
An: 2016
Longevity Diet
PENGUIN GROUP
Valter Longo
9781405933940
300 pagini
An: 2018
Tartine
Chronicle Books
Elizabeth Prueitt
9780811851503
225 pagini
An: 2006
Hamlyn All Colour Cookery: 200 Slow Cooker Recipes
Hamlyn
Sara Lewis
9780600633495
240 pagini
An: 2016
Press Here! Massage for Beginners
FAIR WINDS PRESS
Rachel Beider
9781592338726
128 pagini
An: 2019
Longevity Diet
PENGUIN GROUP
Valter Longo
9781405933940
300 pagini
An: 2018
Tartine
Chronicle Books
Elizabeth Prueitt
9780811851503
225 pagini
An: 2006
Hamlyn All Colour Cookery: 200 Slow Cooker Recipes
Hamlyn
Sara Lewis
9780600633495
240 pagini
An: 2016
One-Page Financial Plan
PENGUIN GROUP
Carl Richards
9780241019443
An: 2015