Disponibilitate:  în 12 zile

Preț:  89,50 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2015

Nr. pagini: 272 pagini

ISBN: 9786069347508

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Medicina / Sanatate, Carte nefolosită, Logopedie

Descriere

Intr-o lume a comunicarii calitatea vorbirii devine deosebit de importanta. Calitatea vorbirii consta in claritatea sunetelor, corectitudinea pronuntiei si cursivitate. Pentru foarte multe persoane calitatea vorbirii este un aspect deosebit de important in profesia practicata. Tu cat investesti in imaginea ta?

Manualul de dictie Sase sasi in sase saci este singura carte de dictie disponibila astazi pe piata. Cartea va ofera cele mai bune si cele mai noi metode de exersare a elementelor dictiei: volumul vocii, ritm, pronuntie, tonalitate, respiratie si dificultati de articulatie, adaptate la cerintele actuale ale pietei. Totodata, in manualul de dictie Sase sasi in sase saci, veti descoperi cea mai vasta culegere de exercitii cu peste 300 de aplicatii practice. Cartea se adreseaza oamenilor pentru care vorbirea in public reprezinta o meserie: prezentatori radio-tv, reporteri, voice-overi, avocati, politicieni, purtatori de cuvant, oameni de P.R., etc. Si cei care au defecte de vorbire pot folosi aceasta carte pentru ca aici vor gasi solutiile pentru rezolvarea acestor particularitati de rostire.


Comandă online Sase sasi in sase saci. Manual de dictie la 89,50 lei scrisă de Carmen Ivanov, tiparită la editura Favorit în anul 2015. Cartea poate fi livrată în circa 12 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.