Disponibilitate:  în stoc

Preț:  49,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: Buzz books

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 288 pagini

ISBN: 9786063335921

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Thriller

Descriere

MAI ÎNTÂI A FOST MAESTRA.

APOI A FOST DOMINA.

ACUM ESTE ULTIMA.

Ei au început.

Ea va termina.

Dealerul internaţional de artă Elisabeth Teerlinc știe destul de multe despre falsuri. La urma urmelor, și ea este unul. Adevărata ei identitate, cea de Judith Rashleigh, este îngropată sub un strat de minciuni. Ca să nu mai vorbim despre cadavrele celor care au fost destul de nesăbuiţi să îi stea în cale.

Dar acum, prinsă în lupta pe viaţa și pe moarte dintre șeful mafiei rusești și un detectiv de poliţie corupt italian, Judith este obligată să creeze o operă de artă chiar și mai îndrăzneaţă – o falsă capodoperă pe care trebuie să o ducă la casa de licitaţii faimoasă unde a lucrat ca umil asistent și să o vândă pentru 150 de milioane de lire sterline.

Dar a-și expune noua sa identitate în lumina reflectoarelor implică un risc mortal. Brutală, sinceră, fără a face compromisuri, mai există o singură ameninţare pe care Judith nu a înfruntat-o încă. Dragostea.

„Delicios de decadent.“ – Sunday Mirror

„Letal ca Tom Ripley şi seducător precum Bacall.“ – Vogue

„Fantastic.“ – Daily Mail


Comandă online Ultima la 49,90 lei scrisă de L. S. Hilton , L.S.Hilton, tiparită la editura Litera face parte din colecția Buzz books. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.