Disponibilitate:  în stoc

Preț:  64,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

ISBN: 9786067936032

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 192 pagini

Tip copertă: cartonata

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Istorie, Carte nefolosită, Istoria romanilor

Descriere

„Am încercat să aduc în prim-plan modul cum se desfășurau mesele la Curtea Regală a României în perioada 1866–1947, protocolul impus cu acest prilej, orele la care membrii familiei regale luau masa, ce alimente preferau și ce tipuri de mese aveau loc cu diferite prilejuri. [...] Odată cu trecerea timpului, bucătăria s-a înnoit continuu și constant, posibilitatea de a lansa moda în acest domeniu aparținând, bineînțeles, marilor familii regale. În acest context se încadra și familia regală a României, care urma preceptele bucătăriei franceze. La Curtea regelui Carol I, bucătar a fost, timp de trei decenii, francezul Papa Gillet, [...] iar Castelul Peleș avea propriul bucătar-șef, acesta fiind, în 1892, Ignace Goldenberger. La Curtea regelui Ferdinand și-a desfășurat activitatea, tot vreme de trei decenii, germanul H. Edner, iar Iosif Strassman a fost bucătarul Curții regelui Carol al II-lea și al Curții regelui Mihai.” Ștefania Dinu


Comandă online cartea "Mese și meniuri regale. Eleganță, fast și bun-gust" la 64,00 lei isbn 9786067936032 scrisă de Stefania Dinu, tiparită la editura Corint în anul 2019. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.