Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  35,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Descriere

Pachet format din 8 carticele avand ca tema inceputul scolii. Sunt descrise intamplari amuzante cu personajele Conni si Max, explicate regulile de circulatie sau primul contact cu literele. Cartile sunt impachetate cu un carton, pe spatele caruia sunt prezentate cateva jocuri de inteligenta.

Recomandate copiilor care invata limba germana la scoala si au inceput deja sa citeasca texte scurte, stapanind un vocabular de cuvinte in limba germana la nivel intermediar. Copiii pot sa aiba repede un sentiment de succes la sfarsitul lecturii deoarece povestirile sunt scurte!


Comandă online Pachet Pixi in limba germana pentru copii - Pixis Riesen-Schultuete. 8 Pixi + 5 Lustige Schulanfangspiele la 35,00 lei scrisă de Igor Dolinger, tiparită la editura Carlsen Verlag Hamburg în limba germana. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Pachet Pixi in limba germana pentru copii - Pixis Riesen-Schultuete. 8 Pixi + 5 Lustige Schulanfangspiele nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.