Disponibilitate:  în stoc

Preț:  33,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Traducător(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 32 pagini

ISBN: 9786064401465

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carti pentru copii, Carte nefolosită

Descriere

Wolfgang abia așteaptă să se facă destul de frig afară, ca să poarte noua lui haină colorată. Când, în sfârșit, vine vremea s o îmbrace, niște creaturi răutăcioase își bat joc de el.

Întristat și temător, Wolfgang se ascunde în casa lui din copac, ca să nu l mai supere nimeni.

Însă Păianjenul îl încurajează să nu țină în el gândurile negre, ci să le împărtășească prietenilor sau cuiva în care are încredere. Așa află Wolfgang că lucrurile nu sunt mereu ceea ce par a fi.

Uneori, ceilalți ne rănesc și trebuie să dăm dovadă de mult curaj pentru a continua să fim noi înșine. Dacă reușim, s-ar putea să ni se ivească în cale surprize foarte plăcute!

Cărțile lui Avril McDonald îi vor ajuta pe copii să depășească dificultățile și lipsa de încredere, într-o serie de povești mici pentru emoții mari. Ei vor învăța că superputerile oamenilor sunt sentimentele lor și că, oricât ar fi de dificilă o situație, pot face față dacă o împărtășesc cuiva drag.


Comandă online Haina colorată a lupului la 33,00 lei scrisă de Avril McDonald razvan andrei , florentina tomescu, tiparită la editura Curtea Veche. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.