Disponibilitate:  în stoc

Preț:  59,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Traducător(i):

Editura:

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 464 pagini

ISBN: 9786064402554

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Psihologie, Carte nefolosită

Descriere

Influenţa limbajului asupra funcţiilor cognitive, metodele de inducere a unor stări emoţionale şi tehnicile de influenţare a deciziilor celorlalţi – acestea sunt doar câteva dintre subiectele abordate de către Joseph O’Connor. În urma lecturii acestui volum, vei constata că NLP-ul nu reprezintă doar o sumă de tehnici eficiente, ci este şi un mod original de a te gândi la lumea din jurul tău.


NLP-ul a început prin studierea unor personalităţi care s-au remarcat în varii domenii de activitate, având la bază ideea conform căreia mintea umană este asemenea unui computer, iar limbajul nostru verbal şi nonverbal reprezintă programele care ne permit să ne schimbăm gândirea şi să influenţăm alte persoane.


Deşi aceste tehnici sunt, în general, intuite de oricine, NLP-ul ne ajută să le conştien­tizăm cu adevărat, pentru a le putea aplica oriunde şi oricând vrem. O lectură fundamentală şi indispensabilă tuturor celor care vor să se iniţieze în acest domeniu prolific.

Testimoniale

O prezentare extraordinară a principiilor fundamentale ale NLP-ului.

– Robert Dilts


Comandă online Manual de NLP la 59,00 lei scrisă de Joseph O'Connor Eduard Bucescu, tiparită la editura Curtea Veche. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.