Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  53,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 480 pagini

ISBN: 9786069137451

Categorii: Carte nefolosită, Afaceri / Economie / Bani, Finante - Banci

Descriere

Cartea banilor: Înfloritoarea viață a banilor și felul în care istoria lor ne-a modelat pe noi este cartea care îți va lămuri toate, sau aproape toate, curiozitățile pe care le aveai despre bani. Kabir Sehgal abordează subiectul banilor într-o manieră interdisciplinară, aceștia fiind priviți din perspectiva unor discipline diferite - de la biologie, psihologie și antropologie la istorie și teologie. Cartea îți vorbește astfel despre originea banilor, diferitele moduri de utilizare ale acestora, felul în care s-au schimbat ei de-a lungul timpului, formele lor viitoare, motivele pentru care atârnă atât de greu în viața noastră și, în cele din urmă, despre modul în care ar trebui folosiți.

Ideea scrierii cărții a apărut în momentul în care a început marea criză financiară din 2008. Propunându-și să afle cât mai multe despre criza financiară și cauzele ei, Kabir Sehgal a studiat istoria economică și operele filosofilor economici, ajungând astfel să își pună o întrebare mult mai provocatoare, și anume: „Ce au banii, de nu reușim să-i stăpânim?” Așa a început ambițiosul demers al autorului de a ne prezenta întreaga semnificație pe care o au banii pentru noi.

Așadar, dacă și tu ți-ai pus la un moment dat întrebarea: „Ce au banii, de fac să se învârtă lumea?”, te invit la bordul acestei lecturi fascinante, care îți oferă o privire caleidoscopică asupra banilor, dar și asupra istoriei umanității.

Autorul american Kabir Sehgal s-a remarcat deopotrivă în calitate de compozitor și producător muzical, dar și ca investitor și strateg financiar pentru companii precum First Data Corporation și JPMorgan. În prezent, Sehgal își desfășoară activitatea ca fondator și CEO al Tiger Turn Productions, o firmă de producție multimedia specializată în muzică, film și proiecte multimedia.

În calitate de autor, a publicat până în prezent 15 cărți, o parte dintre acestea devenind bestselleruri New York Times și Wall Street Journal. Walk in My Shoes (Pune-te în locul meu), scris în colaborare cu Andrew Young, A Bucket of Blessings (Un potop de binecuvântări) și Jazzocracy (Jazzocrația) sunt doar trei dintre succesele lui în domeniul literaturii.

În ceea ce privește cariera lui muzicală, și aceasta a fost încununată de succese remarcabile, Kabir Sehgal fiind câștigătorul a cinci premii Grammy și a trei trofee Latin Grammy Awards.


Comandă online Cartea banilor la 53,90 lei scrisă de Kabir Sehgal, tiparită la editura Act si Politon în anul 2021. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Cartea banilor nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.