Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  18,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Descriere

Manualul se adresează elevilor de la filiera tehnologică, profilul servicii, specializarea alimentaţie publică, clasele X – XII şi şcolilor profesionale, anii I – IV, meseriile patiseri, cofetari.
Pe parcursul a 326 de pagini, colectivul de autori cu experienţă profesională acumulată a inserat noţiuni despre: utilajele, vasele şi ustensilele folosite în laboratorul de cofetărie – patiserie; tehnologiile de obţinere a aluaturilor şi a semipreparatelor folosite în cofetărie – patiserie; tehnologia prăjiturilor, fursecurilor, glazurilor, torturilor, îngheţatelor, produselor de bombonerie. Lucrarea se impune în atenţia tuturor celor interesaţi prin acurateţe şi diversitate, constituind un veritabil instrument de lucru pentru dobândirea competenţelor profesionale într-un mod atractiv şi practic.


Comandă online Tehnologia produselor de cofetarie si patiserie X, XI, XII la 18,00 lei scrisă de A. Manailescu si colectiv, tiparită la editura Didactica si Pedagogica face parte din colecția Clasa a XII-a în anul 2006. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Tehnologia produselor de cofetarie si patiserie X, XI, XII nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.