Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  25,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Collegium. Psihologie

Anul apariției: 2005

Nr. pagini: 352 pagini

Categorii: Psihologie, Psihoterapie

Cuprins

Cuprins: Terapia cognitiv-comportamentala - Tehnici psihoterapeutice cognitiv-comportamentale - Terapia centrata pe persoana - Terapia centrata pe obiective si solutii - Psihoterapiile dinamice de scurta durata

Descriere


Descriere:
Terapia centrata pe persoana reprezinta o metoda eficienta de vindecare, pornind de la modul in care pacientul isi percepe propriile disfunctii psihice. Ion Dafinoiu si Jeno-Laszlo Vargha exemplifica, prin numeroase studii de caz, terapiile scurte ce tin de modelul cognitiv-comportamental, programarea neurolingvistica, terapia ericksoniana si modelele eclectice. Autorii ofera o descriere clara si precisa a secventelor implicate de interventia terapeutica, recurgind la prezentarea algoritmizanta a acestora si anexindu-le, uneori, scale de evaluare.


Comandă online Psihoterapii scurte. Strategii, metode, tehnici la 25,00 lei scrisă de Ion Dafinoiu, tiparită la editura Polirom face parte din colecția Collegium. Psihologie. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Psihoterapii scurte. Strategii, metode, tehnici nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.