365mag.ro logo
 
Cărţi Filme Muzică Diverse
reduceri
 
 
 
Polirom Orasul minciunilor. Dragoste, sex si moarte la Teheran Category: carti Product #: 48689 4.2 stars, based on 58 reviews Regular price: 49 LEI 27 (Sale ends ) Available from: Executive Objects Condition: Previously owned, in excellent condition Out of stock!
carti / Beletristica - Critica

Orasul minciunilor. Dragoste, sex si moarte la Teheran

Preţul iniţial: 49 lei
Preţul: 27 lei, (Economie: 22 lei)
Editură:  Polirom
Cartea a fost tipărită în anul 2016 în 311 pagini, aflându-se într-o stare bună.
Stoc epuizat Stocul acestui produs a fost epuizat. Vă sfătuim să urmăriţi magazinul online pentru a fi la curent cu noutăţile.
Share/Bookmark

Orasul minciunilor. Dragoste, sex si moarte la Teheran de Navai Ramita

Adevaratul Teheran este ascuns vederii: aici prostituatele sint frecventate de mullahi, exista laboratoare clandestine de metamfetamina, fetele apeleaza la chirurgi pentru a-si recapata virginitatea si filme porno facute de amatori sint postate pe internet si vindute in bazaruri. De-a lungul bulevardului Vali Asr, care strabate Teheranul de la nord la sud, se desfasoara povestile a opt iranieni din diferite clase sociale. E o lume a gangsterilor, a mondenelor, a sotiilor supuse si a voluntarilor din militia civila – oameni obisnuiti obligati sa duca o viata neobisnuita. In povestile sale, Ramita Navai ne ofera un tablou memorabil al Iranului modern si ne arata ce inseamna sa traiesti, sa iubesti si sa supravietuiesti sub un regim opresiv.

“O vedere panoramica asupra societatii din Teheran, de la vilele din nordul orasului care imita arhitectura greceasca si in care locuiesc parvenitii la centrul plin de studenti, comercianti si tinere si la cocioabele si saracia din sud.” (The Wall Street Journal)

“O carte fascinanta care pleaca de la premisa ca, pentru a supravietui sub un regim opresiv in care guvernul considera ca are dreptul sa se amestece chiar si in cele mai intime aspecte ale vietii cetatenilor, esti obligat sa minti... O descriere intr-un stil minunat a vietii oamenilor din Teheran – , spune Ramita Navai –, chiar in momentul in care tara lor pare sa se mai deschida.” (The Sunday Times)

Recomandări
Noutăţi
 
Viziteaza magazinul 365mag.ro pe ShopMania
Colectii Edituri Autori Categorii Intrebari frecvente Despre noi Termeni şi conditii Contact Politica de confidentialitate Presa
  © 2010 SC Cartea Veche SRL