365mag.ro logo
 
Cărţi Filme Muzică Diverse
CARTI RARE
 
 
 
Stiintifica si enciclopedica Analogie modelare simulare cibernetica Category: carti Product #: 1437 4.6 stars, based on 89 reviews Regular price: 12 LEI 9 (Sale ends ) Available from: Executive Objects Condition: Previously owned, in excellent condition Out of stock!
carti / Tehnica

Analogie modelare simulare cibernetica

Preţul iniţial: 12 lei
Preţul: 9 lei, (Economie: 3 lei)
Colecţie: Enciclopedia de buzunar
Editură:  Stiintifica si enciclopedica
Cartea a fost tipărită în anul 1977 în 208 pagini, aflându-se într-o stare bună.
Stoc epuizat Stocul acestui produs a fost epuizat. Vă sfătuim să urmăriţi magazinul online pentru a fi la curent cu noutăţile.
Share/Bookmark

Analogie modelare simulare cibernetica de Nicolau Edmond

PREFAŢĂ n Revoluţia ştiinţifică şi tehnică din epoca noastră utilizează procedee pe măsura grandioasei dezvoltări a cunoştinţelor contemporane. Nici o dată în trecut nu s-au utilizat atît de intens metodele şi nici nu s-a recurs atît de insistent la tehnica simulării, indisolubil legată de calculatoarele electronice şi de cibernetică. în mesajul adresat de preşedintele Nicolae Ceauşescu participanţilor la cel de-al III-lea Congres internaţional de ciberetică şi sisteme (august 1975, Bucureşti), se arată: Cibernetica — ... joacă în zilele noastre un rol tot mai important în conducerea ştiinţifică a proceselor de producţie, a vieţii economice, în uşurarea muncii omului şi sporirea productivităţii sociale a acesteia, în progresul general al societăţii umane. Practic, nu există domeniu de activitate în care să nu fi pătruns metodele cibernetice, şi odată cu ele calculatorul. Dar calculatorul este în fond un model. Cele analogice sînt modele — de obicei electronice — ale unor relaţii matematice, iar cele digitale modele ale unor algoritmi 1. Tocmai aceasta face ca în momentul de faţă să existe un puternic interes atît pentru calculatoare, cît şi pentru modele şi pentru teoria generală a modelelor.

Recomandări
Noutăţi
 
Viziteaza magazinul 365mag.ro pe ShopMania
Colectii Edituri Autori Categorii Intrebari frecvente Despre noi Termeni şi conditii Contact Politica de confidentialitate Presa
  © 2010 SC Cartea Veche SRL