Carte nouă dar și de anticariat
Noţiuni de biochimia nutriţiei curs pentru studenţi
Autentificarea şi falsificarea alimentelor semestrul 2
Primul pas în lumea alimentelor
Managementul siguranţei alimentelor manual didactic
Principii de bază în inocuitatea alimentelor
Prelucrarea la presiune înaltă a alimentelor
Microbiologia alimentelor Vol. 2
Perspective juridice privind controlul asupra alimentelor
Conservarea alimentelor cu microunde şi unde radio
Microbiologia alimentelor teorie şi lucrări practice
Autentificarea alimentelor şi decelarea falsificărilor Vol. 2
Actualităţi şi perspective în domeniul alimentelor funcţionale
Controlul sanitar veterinar macroscopic şi siguranţa alimentelor
Controlul sanitar veterinar microscopic şi siguranţa alimentelor
Morfologia fiziologia şi biochimia compatibilităţii la altoire la speciile pomicole
Biochimia caităţii orale caiet de lucrări practice medicină dentară
Ghid privind cercetarea dezvoltarea alimentelor cu destinaţie nutriţională specială
Recâştigă ţi sănătatea valorifică puterea vindecătoare a alimentelor vegetale integrale
Biochimia pielii (In conditii fiziologice si patologice)
Medicala
Mioara Carsteanu
267 pagini
An: 1976