Carte nouă dar și de anticariat
Ghidul alimentelor - ce si cat mancam
Lider
Julia Heller
160 pagini
An: 2012
Autentificarea şi falsificarea alimentelor semestrul 2
Primul pas în lumea alimentelor
Managementul calităţii şi siguranţei alimentelor
Principii de bază în inocuitatea alimentelor
Prelucrarea la presiune înaltă a alimentelor
Noţiuni de biochimia nutriţiei curs pentru studenţi
Managementul siguranţei alimentelor manual didactic
Conservarea alimentelor cu microunde şi unde radio
Microbiologia alimentelor Vol. 2
Microbiologia alimentelor teorie şi lucrări practice
Perspective juridice privind controlul asupra alimentelor
Autentificarea alimentelor şi decelarea falsificărilor Vol. 2
Controlul sanitar veterinar microscopic şi siguranţa alimentelor
Actualităţi şi perspective în domeniul alimentelor funcţionale
Controlul sanitar veterinar macroscopic şi siguranţa alimentelor
Biochimia caităţii orale caiet de lucrări practice medicină dentară
Morfologia fiziologia şi biochimia compatibilităţii la altoire la speciile pomicole
Ghid privind cercetarea dezvoltarea alimentelor cu destinaţie nutriţională specială