Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 125,80 LEI
ISBN: 9789736754227
Autor(i): TERRY DURACK
Editura: Litera
Anul apariției: 2008
Nr. pagini: 1000 pagini
Tip copertă: tare
Categorii: Gastronomie, Diverse
Un periplu gastronomic pe cele şapte continente, cu detalii savuroase despre tot ceea ce ţine de arta culinară şi nu numai... Mâncarea noastră de toate zilele este o necesitate, dar şi o artă. Mâncarea e cultură în egală măsură cu un spectacol sau cu o carte. Iar atunci când cartea este despre mâncare, e o întâlnire inedită, care nu trebuie ratată. 1001 de reţete culinare e o ciocnire de culturi şi civilizaţii gastronomice. Ea se răsfoieşte şi se găteşte, se citeşte şi se gustă, printre savori, pofte, delicii şi experimente. Un volum pantagruelic ca o veşnică şi irezistibilă invitaţie la masă... Veţi gusta preparate picante vândute pe străzile din Indonezia, supe de peşte servite în elegantele restaurante pariziene, paste făcute de gospodinele din Toscana sau faimoasele brânzeturi olandeze. Fiecare fel de mâncare este prezentat amănunţit, trimitându-vă în locul din care provine, arătându-vă cum a evoluat în timp şi, bineînţeles, învătându-vă să o preparaţi, cu ajutorul celor mai bune ingrediente. Terry Durack este unul dintre cei mai cunoscuţi autori de cărţi de bucate din Australia, scriind în acelaşi timp recenzii gastronomice pentru diverse publicaţii, printre care Sydney Morning Herald sau Independent on Sunday, din Anglia. Bogata cultură privind tradiţiile culinare din cele mai exotice locuri de pe glob, alături de stilul său inteligent şi plin de umor, îl fac să fie unul dintre cei mai îndrăgiţi autori din acest domeniu. Reţetele prezentate au fost oferite de bucătari renumiţi precum Mario Batali, Nigella Lawson, Gary Rhodes, Jamie Oliver.
Comandă online cartea "1001 RETETE CULINARE. GHID INTERNATIONAL DE GASTRONOMIE" la 125,80 lei isbn 9789736754227 scrisă de TERRY DURACK, tiparită la editura Litera în anul 2008. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul "1001 RETETE CULINARE. GHID INTERNATIONAL DE GASTRONOMIE" nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Les Grand Plats cher (Jeanne-Sars-Terre)
E. Dentu
Jeanne-Sans-Terre
166 pagini
Bunatati cu carne tocata
Hiparion
79 pagini
An: 2002
100 retete de preparate din ciuperci
Recoop
Constantin Florea, Gheorghe Stefan
75 pagini
An: 1987
Pizza pe gustul fiecaruia
9739953832
102 pagini
Successful Cooking (Charetton)
Telecuisine
Christine and Bernard Charretton
63 pagini
An: 1991
Maglavit 1935-2007 - Dumnezeu vorbeste oamenilor prin Petrache Lupu
MJM
prof. Dumitru Gelu
99 pagini
An: 2007
Enigma creatiei in timp, boala si moartea poetului roman Mihai Eminescu
Parvanescu
Ion D. Parvanescu
285 pagini
An: 2010
Les Grand Plats cher (Jeanne-Sars-Terre)
E. Dentu
Jeanne-Sans-Terre
166 pagini
Aniversarea Radu Priscu '60
Bucuresti
Institutul de constructii Bucuresti
189 pagini
An: 1981
Nostradamus - profet al lumii moderne, Volumul I
Albatros
Vlaicu Ionescu
284 pagini
An: 1999