Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 6,20 LEI
Autor(i): V. Nedelniuc
Editura: Ceres
Colecția: Stiinta si Tehnica pentru toti
Anul apariției: 1982
Nr. pagini: 94 pagini
Categorii: Agricultura, Știința și Tehnică, Cresterea porcilor, Zootehnie
Comandă online cartea "Factorii care influenteaza calitatea carcasei si a carnii la porcine" la 6,20 lei scrisă de V. Nedelniuc, tiparită la editura Ceres face parte din colecția Stiinta si Tehnica pentru toti în anul 1982. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul "Factorii care influenteaza calitatea carcasei si a carnii la porcine" nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Cultura lucernei si a trifoiului. Cultura, recoltare, pastrare, ratii alimentare pentru vaci, oi, capre si cai
MAST
Departamentul de Agrotehnica MAST
9786066490252
156 pagini
An: 2013
Continentul albastru
Ceres
Ilie Manole
90 pagini
An: 1984
Plante aromatice si condimentare utilizate in preparatele culinare
Ceres
Gabriela Doru
165 pagini
An: 1989
Lumina si Inflorirea Plantelor
Ceres
Atanasiu Lucian, Polescu Lucia
92 pagini
An: 1982
Influenta vremii asupra productiei de miere
Ceres
Maria Eftimescu
107 pagini
An: 1982
Alimentarea cu apa - La punct de rascruce
Ceres
Vladimir Rojanschi
110 pagini
An: 1983
Cercetarea stiintifica si elemente de tehnica experimentala in zootehnie
Alfa
Ion Gr. Cucu
9738278368
392 pagini
An: 2008
Prezentarea soiurilor de grau si comportarea lor in centrul Olteniei
Sitech
Gabriela Paunescu, Nicoleta Boghici
271 pagini
An: 2009
Arhitectonica radacinii vitelor roditoare pe nisipuri
Sitech
Iulian Ratoi
154 pagini
An: 2009
Floricultura generala (Doina Anton)
Universitaria
Doina Anton
360 pagini
An: 2003
Operatii tehnologice si metode de analiza si control in industria vinicola
Sitech
Camelia Muntean, Felicia Stoica
155 pagini
An: 2001
Agenda fitosanitara
Ceres
Gheorghe Lefter
420 pagini
An: 1983