Disponibilitate:  în stoc

Preț:  35,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Medicina alternativa

Anul apariției: 2008

Nr. pagini: 256 pagini

ISBN: 9789737287618

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Tratamente naturiste / Balneologie, Medicină - Sănătate, Învățamânt - Educație, Medicina alternativa, Carte Școlară, Carte nefolosită

Descriere

Un manual simplu, care se adresează tuturor femeilor, indiferent de vârstă, oferind o serie de remedii naturiste ce se pot aplica în casă, fără a fi nevoie de o pregătire specială. Citind cartea de faţă, veţi afla care sunt plantele cu adevărat utile în tratarea afecţiunilor dumneavoastră. Paginile acestui volum vă propun reţete şi indicaţii eficiente, cu rolul de a vă însănătoşi.
Doctor în biochimie, fost cadru universitar, inventatorul unor medicamente noi, Eugen Giurgiu este azi unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai dedicaţi cercetători în domeniul plantelor medicinale atât din România, cât şi din Europa.


Comandă online Tratamente naturiste in bolile femeilor la 35,00 lei scrisă de Eugen Giurgiu, tiparită la editura Meteor Press face parte din colecția Medicina alternativa. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.