Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 460,90 LEI
ISBN: 9730034389
Autor(i): Stere Stavrositu
Editura: Arta Serviciilor in turism prof. Stere Stavrositu
Anul apariției: 2004
Nr. pagini: 1120 pagini
Tip copertă: tare
Categorii: Medicină - Sănătate, Alimentatie / Nutritie
Important in aceasta lucrare sunt capitolele dezvoltate in prima parte, care sunt descrise in detaliu, alimentele de origine vegetala si animala, caracteristici de prezentare organoleptic, fizico-chimic, tehnici de prelucrare si transformari in procesul termic. Succesiv, dar si intr-o logistica gastronomica sunt prezentate preparatele culinare de cofetarie-patiserie, prin retete si tehnologii cu valorile nutritive si kcalorii a fiecarei retete, important in acest sens la informarea consumatorilor prin consemnarea acestora in listele meniu ale unitatii. De asemenea, se remarca in lucrare capitolele cu preparate vegetariene care sunt solicitate de consumatori (turisti), precum si o importanta deosebita il are si capitolul "Alimentatie dietetica", in care se regasesc alimentele si preparatele recomandate pe diete. O importanta activitate intructiva este prezentata in lucrare, "Arta servirii in restaurante", in care sunt consemnate formele, metodele si sistemele de prezentare - servire a preparatelor si bauturilor la masa consumatorilor. Fotografiile din lucrare completeaza aspectul estetic si modul armonios al montarii preparatelor pe farfurie, platou, pentru prezentare si servire, ajutandu-l pe specialist, dornic de "NOU" sa-si imbunatateasca cunostintele gastronomice la standarde internationale. In aceasta "Enciclopedie gastronomica", debutantii si profesionisti din domeniul "Artei culinare", vor putea gasi un instrument pretios de lucru, ce va putea face posibila adaptarea la noile tendinte moderne ale gastronomiei.
Comandă online cartea "Retetar de preparate culinare. Produse de cofetarie-patiserie. Arta serviciilor in restaurante pentru turismul intern si international - Enciclopedie gastronomica" la 460,90 lei isbn 9730034389 scrisă de Stere Stavrositu, tiparită la editura Arta Serviciilor in turism prof. Stere Stavrositu în anul 2004. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul "Retetar de preparate culinare. Produse de cofetarie-patiserie. Arta serviciilor in restaurante pentru turismul intern si international - Enciclopedie gastronomica" nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Ghid profesional in alimentatia publica
Tehnica
Stere Stavrositu
311 pagini
An: 1982
Meniul de la preparare la servire
Ceres
Stere Stavrositu
252 pagini
An: 1987
Diabetul
Colosseum
Paula Brisco
192 pagini
An: 1995
Diabetul la adulti si copii
Viata si Sanatate
Emil Radulescu
184 pagini
An: 2006
Leacuri din farfurie, Volumele I si II
Revista Formula AS
Carmen Murgasanu
9789739716475
240 pagini
An: 2013
Mediul si Sanatatea Publica
Sitech
Dorin Petrisor
9789737465177
324 pagini
An: 2007
Carte de cultura generala si de popularizare a principiilor de pastrare a sanatatii
Sitech
Gheorghe Radu
9786061169597
178 pagini
An: 2019
Aspecte biomedicale ale ionizarii aerului
Sitech
Liviu-Mircea Enache
212 pagini
An: 2017
A XXVI-a Reuniune Nationala de Istoria Farmaciei - Lucrari in Extensio (Drobeta-Turnu Severin 2017)
Sitech
Societatea Romana de Istoria Farmaciei
351 pagini
An: 2017
Anatomia Omului - Viscere (Iagnov, Repciuc, Russu)
Medicala
S. Iagnov, E. Repciuc
416 pagini
An: 1958
Leacuri de sanatate, Volumele I-V (A-Z)
Revista Formula AS
Carmen Murgasanu
600 pagini
An: 2012
Semiologie neurologica
Contact Internaţional
Gheorghe Pendefunda
271 pagini
An: 1992