Autor(i): Stere Stavrositu
Editura: Tehnica
Anul apariției: 1982
Nr. pagini: 311 pagini
Tip copertă: tare
Stare: de anticariat (buna)
Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică
Bogat ilustrata cu fotografii originale
Comandă online cartea "Ghid profesional in alimentatia publica" la 37,00 lei scrisă de Stere Stavrositu, tiparită la editura Tehnica în anul 1982 cu un număr de 311 pagini. Livrare din stoc cu plata ramburs sau online cu cardul.
Meniul de la preparare la servire
Ceres
Stere Stavrositu
252 pagini
An: 1987
Tehnologia de valorificare in stare proaspata a fructelor si legumelor
Sitech
Mira Elena Ionica
229 pagini
An: 2001
Prognoza tehnico-economica in industria alimentara
Ceres
Vintila Rotaru, Niculaie Niculescu
187 pagini
An: 1978
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al VI
Tehnica
Teodora Teodorescu, Alexandru Tianu
637 pagini
An: 2002
Proceedings of 9th International Carpathian Control Conference, Sinaia, May 2008
Sitech
Ion Vladimirescu, Universitatea din Craiova
773 pagini
An: 2008
Tehnologia de valorificare in stare proaspata a fructelor si legumelor
Sitech
Mira Elena Ionica
229 pagini
An: 2001
Floricultura generala (Doina Anton)
Universitaria
Doina Anton
360 pagini
An: 2003
Operatii tehnologice si metode de analiza si control in industria vinicola
Sitech
Camelia Muntean, Felicia Stoica
155 pagini
An: 2001
Aparate electrice
Didactica si Pedagogica
Gheorghe Hortopan
646 pagini
An: 1967