Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 11,50 LEI
ISBN: 978-973-675-968-0
Editura: Litera
Colecția: Secretele bucatariei
Anul apariției: 2010
Nr. pagini: 1144 pagini
Categorii: Gastronomie, Diverse
Rețete internaționale pentru familia ta
Budinci şi spume, gelatine şi
parfeuri, bavareze şi creme - dulciurile de acest fel reprezintă soluţia optimă
pentru a încununa o masă de prânz, fiindcă pot fi combinate armonios şi inventiv
cu cele- lalte feluri de mâncare. Pot fi proaspete şi uşoare sau bogate şi
cremoase, aduc miresme îmbietoare de mirodenii sau de ciocolată, sunt însoţite
de siropuri ori de fructe proaspete sau uscate.
Peste 50 de reţete
italieneşti, interna- ţionale şi de autor, însoţite de fotografii de excepţie,
vă oferă o gamă variată de dulciuri delicioase. Recomandări ale unor mari
bucătari şi secţiunea „Sfaturi utile“ vă dau sugestii pentru a prepara cele mai
ingenioase reţete. în plus, sunt menţionate vinuri străine şi româneşti
potrivite fiecărei reţete.
Comandă online cartea "Dulciuri- Secretele bucatariei, vol. 8" la 11,50 lei isbn 978-973-675-968-0, tiparită la editura Litera face parte din colecția Secretele bucatariei în anul 2010. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul "Dulciuri- Secretele bucatariei, vol. 8" nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Carne alba- Secretele bucatariei, vol. 1
Litera
978-973-675-961-1
144 pagini
An: 2010
Peste- Secretele bucatariei, volumul 3
Litera
978-973-675-963-5
144 pagini
An: 2010
Salate- Secretele bucatariei, volumul 4
Litera
978-973-675-962-8
144 pagini
An: 2010
Paste- Secretele bucatariei, vol. 6 Retete internationale pentru familia ta
Litera
978-973-675-966-6
146 pagini
An: 2010
Preparate la gratar- Secretele bucatariei, vol. 7
Litera
978-973-675-967-3
144 pagini
An: 2010
Les Grand Plats cher (Jeanne-Sars-Terre)
E. Dentu
Jeanne-Sans-Terre
166 pagini
Bunatati cu carne tocata
Hiparion
79 pagini
An: 2002
100 retete de preparate din ciuperci
Recoop
Constantin Florea, Gheorghe Stefan
75 pagini
An: 1987
Pizza pe gustul fiecaruia
9739953832
102 pagini
Successful Cooking (Charetton)
Telecuisine
Christine and Bernard Charretton
63 pagini
An: 1991
Enigma creatiei in timp, boala si moartea poetului roman Mihai Eminescu
Parvanescu
Ion D. Parvanescu
285 pagini
An: 2010
Les Grand Plats cher (Jeanne-Sars-Terre)
E. Dentu
Jeanne-Sans-Terre
166 pagini
Aniversarea Radu Priscu '60
Bucuresti
Institutul de constructii Bucuresti
189 pagini
An: 1981
Nostradamus - profet al lumii moderne, Volumul I
Albatros
Vlaicu Ionescu
284 pagini
An: 1999
Clubul Bilderberg. Stapanii lumii
Litera
Cristina Martin
230 pagini
An: 2007