
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 5,20 LEI
Autor(i): Alexandre Dumas
Editura: Atos
Anul apariției: 1997
Nr. pagini: 251 pagini
Categorii: Gastronomie, Diverse
Aproape 300 de retete culinare de preparare in casa a sucurilor, dulciurilor si bauturilor alcoolice, ordinea de servire a vinurilor...
CADOU: "Ghid orientativ pentru cantinele restaurantelor" Stare: buna. An:1981. Editura: Directia de Alimentatie Publica
Comandă online Dictionar de arta culinara la 5,20 lei scrisă de Alexandre Dumas, tiparită la editura Atos în anul 1997 cu un număr de 251 pagini. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Dictionar de arta culinara nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Muntele de nisip, Volumul al II-lea
Meridiane
Alexandre Dumas
295 pagini
An: 1990
Conjuratii, Volumul al II-lea
Cartea Romaneasca
Alexandre Dumas
300 pagini
An: 1973
Nero si Acteea (Sfirsitul unui tiran)
Condor
Alexandre Dumas
120 pagini
An: 1991
Conspiratorii, Volumul I
Piatra Craiului
Alexandre Dumas
317 pagini
An: 1993
Contesa de Charny, Volumul I
Cartea Romaneasca
Alexandre Dumas
606 pagini
An: 1974
Bunatati cu carne tocata
Hiparion
79 pagini
An: 2002
100 retete de preparate din ciuperci
Recoop
Constantin Florea, Gheorghe Stefan
75 pagini
An: 1987
Pizza pe gustul fiecaruia
9739953832
102 pagini
Successful Cooking (Charetton)
Telecuisine
Christine and Bernard Charretton
63 pagini
An: 1991
20 Retete de prajituri alese
Sport-Turism
Victor Partan
9786069415047
44 pagini
An: 2021
Bunatati cu carne tocata
Hiparion
79 pagini
An: 2002
Calendarul din batrini
132 pagini
An: 1991
100 retete de preparate din ciuperci
Recoop
Constantin Florea, Gheorghe Stefan
75 pagini
An: 1987
Dictionnaire des Citations de langue francaise
Humanitas
Pierre Ripert
460 pagini
An: 1995
Horoscopul chinezesc - Personalitatea si relatiile zodiacale
Lucman
Tian Feng-Lin
452 pagini
An: 2003