
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 41,20 LEI
ISBN: 9786068360614
Autor(i): Anthony Bourdain
Editura: Victoria Books
Anul apariției: 2013
Nr. pagini: 328 pagini
Categorii: Gastronomie, Diverse, Biografii - Memorialistică
Cred însă că deprinderile culinare de bază sunt o virtute, că abilitatea de a te hrăni cu pricepere atât pe tine, cât și pe alții ar trebui predată tuturor tinerilor drept o competență fundamentală, că ar trebui să devină la fel de esențială în procesul de maturizare ca atunci când te ștergi singur la fund, traversezi fără nici un ajutor strada sau când ajungi să inspiri suficientă încredere încât să ți se dea bani cu împrumut.
.........................................................
Un minimum de cunoștințe despre cum se mânuiește un cuțit ar trebui să fie obligatoriu. Fără el nu suntem buni de nimic, suntem niște naufragiați cu o cutie de conserve alături – dar niciun deschizător. Totul începe cu deprinderea modului în care se folosește un obiect ascuțit, suficient de familiar ca să ducem treaba la bun sfârșit fără să ne rănim. Așadar, vorbim despre elementele de bază ale mânuirii, ascuțirii și păstrării cuțitelor, precum și despre acelea ale tăiatului, tocatului și feliatului rudimentar, dar eficient. Nimic prea serios. Doar suficientă îndemânare în folosirea cuțitului, cât să te poți măsura cu orice bunică din Sicilia. ANTHONY BOURDAIN
Autorul volumului Kitchen Confidential e de-acum tată, însă nu și-a făcut curat în vocabular, nu și-a pierdut apetitul usturător și nici perspectiva critică. Time Magazine
Bourdain e un populist adevărat, la fel de preocupat să ridice în slăvi cel mai umil lucrător la wok, pe cât e să-și preamărească super-chef-ul. Dacă privirea ageră și limba ascuțită i-au adus faima, ceea ce l-a menținut în lumina reflectoarelor este sufletul său. Asemenea lui Oscar Wilde, e un moralist în haine de libertin. Să-l țină mult și bine! Denver Post
Domnul Bourdain este un scriitor înflăcărat, cu mult umor și adesea spurcat la gură.
Te înfioară când sare la atac, dar e și un entuziast care scrie bine despre lucrurile dragi lui. Relatările sale detaliate despre viețile secrete ale angajațiilor din restaurante sunt nemaipomenite. Wall Street Journal
Comandă online Crud. Povesti taioase din lumea mancarurilor si a celor care gatesc la 41,20 lei isbn 9786068360614 scrisă de Anthony Bourdain, tiparită la editura Victoria Books în anul 2013. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Crud. Povesti taioase din lumea mancarurilor si a celor care gatesc nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Pizza pe gustul fiecaruia
9739953832
102 pagini
Gatim pentru copii
Consiliului Central al Sindicatelor
Dr. Alfons Fruchter
266 pagini
An: 1957
Sfaturi pentru gospodine
Gutinul
158 pagini
An: 1993
Successful Cooking (Charetton)
Telecuisine
Christine and Bernard Charretton
63 pagini
An: 1991
20 Retete de prajituri alese
Sport-Turism
Victor Partan
9786069415047
44 pagini
An: 2021
Apocalipsa 2012 - Certitudine sau probabilitate?
Stefan
Lemi Gemil Mecari
332 pagini
An: 2008
Stelele mondialelor de fotbal
Dacia
Eduard Lucaci
212 pagini
An: 1970
Vinatul Romaniei. Tehnica ocrotirii si recoltarii vinatului
Agrosilvica
Vasile Cotta
768 pagini
An: 1969
Atacul PSI. Intre stiinta si magie
Dao Psi
Ovidiu Dragoş Argeşanu
300 pagini
An: 2006
Jean Negulescu
Alo
Manuela Cernat
224 pagini
An: 2000
Jean Negulescu
Alo
Manuela Cernat
224 pagini
An: 2000
Memoires du garde rouge Dai Hsiao-ai
Albin Michel
Gordon A. Bennett
266 pagini
An: 1971
100 de personalitati. Oameni care au schimbat destinul lumii, Nr. 55 - Isac Newton
DeAgostini
31 pagini
An: 2007
Ion Delcea - O viata de om consacrata mecanizarii agriculturii
Sitech
Ion Delcea
180 pagini
An: 2010
L-am cunoscut pe Saliapin
Cartea rusa
Semion Rozenfeld
232 pagini
An: 1958