Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 10,60 LEI
ISBN: 9789734640522
Autor(i): Stere Stavrositu
Editura: Polirom
Colecția: Practic
Anul apariției: 2014
Nr. pagini: 584 pagini
Tip copertă: cartonata
Categorii: Turism, Economie, Economie, Carte nefolosită
Editia a III-a, revizuita si adaugita
Ghid practic de organizare a serviciilor oferite de restaurante si hoteluri, volumul profesorului Stere Stavrositu, specialist cu o experienta de sase decenii in alimentatia publica, analizeaza aspectele specifice domeniului, de la resursele umane, dotarea si compartimentarea unei unitati, primirea si servirea consumatorilor, pina la igiena sau controlul calitatii. Prezentarile teoretice sint completate de sectiuni cu caracter practic: 400 de retete de preparate servite in mod obisnuit in restaurante, un glosar de termeni de specialitate si un set de schite tehnice si fotografii ce ilustreaza compartimentarea, diferite mises en place, ustensilele necesare si modurile de prezentare si servire a bauturilor si preparatelor. Lucrarea poate fi consultata atit de studentii de la facultatile de alimentatie publica si turism, elevii de la colegiile economice, profesori si formatori, cit si de managerii de hoteluri si restaurante sau de personalul din domeniu.
Comandă online cartea "Managementul calității serviciilor și ospitalitatea în restaurante, gastronomie, hoteluri" la 10,60 lei isbn 9789734640522 scrisă de Stere Stavrositu, tiparită la editura Polirom face parte din colecția Practic. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul "Managementul calității serviciilor și ospitalitatea în restaurante, gastronomie, hoteluri" nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Meniul de la preparare la servire
Ceres
Stere Stavrositu
252 pagini
An: 1987
Ghid profesional in alimentatia publica
Tehnica
Stere Stavrositu
311 pagini
An: 1982
Evaluarea intreprinderii turistice. Curs universitar
Sitech
Simion Ciuna
190 pagini
An: 2005
Modele Internationale de Vacation Ownership - Fractional Property
Sitech
Bogdan Popovici
166 pagini
An: 2015
Resurse si Destinatii Turistice pe Plan Mondial
Uranus
9789737765871
212 pagini
An: 2011
Suldal - Stavanger Turistforenigns Yearbook 1993
8290029608
171 pagini
An: 1994
Ghidul turistic al Romaniei 2007 - The Travel Guide of Romania (structurat pe regiuni turistice)
Publirom
9789738628656
672 pagini
An: 2007
Profit din excelenta. Intampinarea curentului tech cu munca uimitoare si slujbe durabile
Publica
Tom Peters, Emilia Vasiliu
9786067224245
544 pagini
An: 2021
China ca supraputere
Niculescu
Andrei Marga
9786063805721
400 pagini
An: 2021
Economia si pandemia. Ce urmeaza?
Polirom
Daniel Daianu
9789734684373
368 pagini
An: 2021
Armata, spionaj si economie in Romania (1945-1991)
Trei
Petre Opris
9786064008060
400 pagini
An: 2021
Sa Fie Lumina! Treizeci de ani de antreprenoriat in Romania
Integral
Ana-Maria Ionescu
9786069926307
136 pagini
An: 2021
Managementul Firmei - Note de Curs
Sitech
Ionut Pandelica
116 pagini
An: 2007
Statistica relatiilor comerciale internationale
Sitech
Cristea Boboila
254 pagini
An: 2003
Activitatea financiar-monetara internationala in economia contemporana
Sitech
Daniela Pîrvu, Emilia Clipici, Alina Hagiu
153 pagini
An: 2008
Gestiune Bancara - Manual universitar pentru Invatamantul Frecventa Redusa
Sitech
Magdalena Radulescu
313 pagini
An: 2010
Manualul de vanzare a cartii pentru editori si librari
Asociatia Uniunea Editorilor din Romania
Costel Postolache
159 pagini
An: 2013