Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  19,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 288 pagini

ISBN: 9786063323836

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Carti de dragoste / Romantice

Descriere

Benjamin Elliot, conte de Foxburn, a moștenit un tablou care îl fascinează – o femeie de o frumusețe uluitoare, cu ochi de safir și păr ca aurul, care pozează într-o ținută provocatoare. Deși nu credea că portretul ar fi altceva decât imaginația unui artist, Ben o recunoaște pe tânără în clipa în care o întâlnește – cu toate că acum poartă o rochie foarte decentă. Și, în realitate, sfioasa debutantă este chiar și mai irezistibilă decât în tablou… Daphne Honeycote a pozat, la rugămintea unui prieten artist, pentru două tablouri scandaloase, ca să obțină astfel bani pentru chirie și pentru tratamentul mamei ei bolnave. De atunci, situația materială a familiei s-a îmbunătățit, dar Daphne a trăit mereu cu teama că secretul ar putea ieși la iveală. Iar acum cea mai mare temere a ei devine realitate, când Ben face legătura între ea și tablou. Deși Ben nu poate să nu-i recunoască lui Daphne incontestabila frumusețe, se îndoiește de moralitatea ei și nu o consideră potrivită pentru a fi soția lui Hugh, fratele celui mai bun prieten, față de care se consideră responsabil. Prin urmare, cei doi încheie un pact – Daphne va refuza curtea asiduă făcută de Hugh, iar Ben o va ajuta să dea de urma celui de-al doilea portret indecent. Timpul petrecut împreună îi obligă să recunoască atracția incontestabilă care se naște între ei. Însă vor putea să aibă suficientă încredere unul în celălalt încât să-și dezvăluie toate secretele inimii și temerile ascunse atât de mult timp?

Anne Barton a devenit un nume cunoscut în literatura de gen odată cu debutul ei în anul 2011 cu romanul Păcătoasa, care a fost distins cu premiul Golden Heart. Următoarele ei cărți s-au bucurat de același succes remarcabil în întreaga lume.


Comandă online Tentatia la 19,90 lei scrisă de Anne Barton, tiparită la editura Litera în anul 2018. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Tentatia nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.