
ISBN: 9786065889118
Autor(i): Jamie Oliver
Editura: Curtea Veche
Anul apariției: 2016
Nr. pagini: 314 pagini
Stare: nefolosita (noua)
Categorii: Diverse, Carte nefolosită, Gastronomie
Aceasta este cea mai personală carte pe care am scris o până acum și, pentru a o alcătui, am întreprins o atentă călătorie în lumea sănătăţii și a nutriţiei. Folosindu-mă de ceea ce cunosc cel mai bine – o mulţime de reţete culinare incredibile –, am speranţa ca volumul de faţă să vă ajute să duceţi o viaţă cât mai sănătoasă, fericită și împlinită. Mâncarea este făcută pentru a fi savurată, împărţită cu alţii, pentru a fi un motiv de sărbătoare, iar preparatele culinare sănătoase și hrănitoare trebuie să fie atrăgător colorate, delicioase și amuzante. În plus, pentru că am studiat intens tot ce ţine de domeniul nutriţiei, vă asigur că nu puteţi greși, indiferent ce aţi alege de aici. Este de ajuns să culegeţi doar câteva idei din acest volum – ele vă vor schimba felul în care vă raportaţi la mâncare, înarmându-vă cu informaţiile de care aveţi nevoie pentru a avea succes în domeniul culinar.
Cu drag, Jamie
Jamie Oliver este un fenomen global în domeniul culinar și al campaniilor pe această temă. În peste șaptesprezece ani de carieră în televiziune și în domeniul editorial, Jamie a convins milioane de oameni să îndrăgească gătitul și să aleagă mâncare proaspătă, sănătoasă, delicioasă. Organizaţia sa caritabilă, Jamie Oliver Food Foundation, și evenimentul anual Food Revolution Day își doresc să îmbunătăţească viaţa oamenilor de pretutindeni printr-o educaţie aprofundată în privinţa alimentaţiei.
Jamie a început să gătească în pubul părinţilor săi, Cricketers, din Clavering, în Essex, pe când avea opt ani. După absolvirea școlii, și-a început cariera de maestru bucătar, ajungând la River Café, unde a fost remarcat de o companie de producţie TV – astfel s-a născut seria Bucătarul se dezbracă... de secrete.
În 2001, Jamie a părăsit televiziunea pentru a-și deschide restaurantul Fifteen, la Londra, unde formează tineri defavorizaţi în meserii din industria cateringului. Câţiva ani mai târziu, a condus mișcarea ce promova schimbarea calităţii meniurilor în cantinele școlare din Marea Britanie, revoluţionând astfel sistemul alimentar din învăţământ. Fundaţia lui coordonează restaurantul Fifteen și programul de ucenici din Londra, plus restaurantele de același tip din Cornwall și Amsterdam, implicându-se activ în dezvoltarea abilităţilor tinerilor în arta gătitului prin centrele Ministry of Food, deschise de Jamie în Marea Britanie și Australia.
A creat, de asemenea, cursul gimnazial „Abilităţi pentru gătit acasă“, al Consiliului pentru Educaţie în Afaceri și Tehnologie, ca și proiectul „Grădina din bucătărie“, un program dedicat claselor primare, care transformă în realitate magia cultivării și preparării hranei. Fundaţia sa activează și în SUA, unde luptă pentru o educaţie alimentară mai bună în școli, în companii, în comunităţi, folosind parteneriate locale, pentru ca de programele ei să beneficieze cât mai multe persoane.
Comandă online Super food în fiecare zi la 132,10 lei isbn 9786065889118 scrisă de Jamie Oliver, tiparită la editura Curtea Veche în anul 2016. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.
Gătește în 15 minute cu Jamie
Curtea Veche
Jamie Oliver
9786065886421
288 pagini
An: 2013
Simplu : minuni într-o singură tigaie
Curtea Veche
Jamie Oliver, Elena Ceciu
9786064414885
312 pagini
An: 2023
Economisește cu Jamie
Curtea Veche
Jamie Oliver
9786065887817
288 pagini
An: 2014
Împreună
Curtea Veche
Jamie Oliver, Elena Ceciu
9786064412393
360 pagini
An: 2022
Pizza : reţete preferate din toată America
MAST
Jim Mumford
9786066491822
216 pagini
An: 2025
Filosofia ciocolatei
Cetatea de Scaun
Sam Bilton, Alexandru Margarit
9786065377646
128 pagini
An: 2025
Postul intermitent : carte de bucate,77 de reţete simple şi savuroase pentru o alimentaţie sănătoasă
Paralela 45
dr. Petra Bracht, Mira Flatt, Petra Bracht, Mihaela Pogonici
9789734742653
192 pagini
An: 2025
Bucătărie
National
Dan Chiriac, Violeta Borzea, Daniela Chiriac
9786063917264
904 pagini
An: 2025
Patru castele în patru anotimpuri : o călătorie culinară
Curtea Veche
Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, Principesa Margareta a Romaniei
9786064419507
208 pagini
An: 2025
Un mic manual de astrologie
Letras
Ioana Voica
9786303124988
72 pagini
An: 2025
Iluştri franc-masoni
Prestige
Emilian M. Dobrescu
9786303321585
448 pagini
An: 2025
Anatomia genurilor : cum explică formele de poveste felul în care funcţionează lumea
Presa Universitara Clujeana
John Truby
9786063726064
609 pagini
An: 2025
Pizza : reţete preferate din toată America
MAST
Jim Mumford
9786066491822
216 pagini
An: 2025
Civilizaţii avansate pierdute şi cele mai mari secrete OZN din lume! - Vol. 4 (Set of:Tatăl meu a fost un M
Prestige
Jan Van Helsing, Jason Mason, Razvan Tuculescu
9786303321561
592 pagini
An: 2025
Din batrani. Volumul al II-lea
Hoffman
Ioan Slavici
9786064616104
280 pagini
An: 2021
Din batrani. Volumul I
Hoffman
Ioan Slavici
9786064616098
302 pagini
An: 2021
Sfântul Dumitru Stăniloae : nobleţea teologului cu suflet de ţăran
Lumea credintei
Costion Nicolescu
9786306562299
272 pagini
An: 2025
Din pacat in pacat (editie 2020)
Hoffman
Ioan Slavici
9786064611581
136 pagini
An: 2020
Ne jucăm, învăţăm, fructe şi legume colorăm
Letras
Maria Divoiu, Adela Guţu
9786303125282
36 pagini
An: 2025