Disponibilitate:  în stoc

Preț:  49,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Traducător(i):

Editura:

Colecția: lectura 14 ani +

Anul apariției: 2014

Nr. pagini: 239 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9786069363171

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Carti de dragoste / Romantice

Descriere

Nascut intr-o rezervatie de indieni Spokane, Arnold Spirit – zis si Junior – trebuie sa lupte de mic cu boala, cu saracia si cu faptul ca e diferit intr-o societate care nu (mai) stie cum sa respecte diferentele.

Pentru ca-si da seama ca nu are niciun viitor daca ramane la scoala din rezervatie, decide sa faca un gest neasteptat pentru un pusti indian de paisprezece ani: se muta la o scoala de albi, starnind furia membrilor tribului si a vechiului sau prieten, Rowdy. Desi se trezeste printre oameni mai bogati decat el, aici se indragosteste, isi face prieteni, intra in prima echipa de baschet a scolii si cunoaste toata agitatia spumoasa a adolescentei.

Bazat pe experientele personale ale autorului si completat foarte inspirat de ilustratiile memorabile ale lui Ellen Forney, Jurnalul complet adevarat al unui indian cu jumatate de norma este o carte induiosatoare, extrem de amuzanta si minunat scrisa care o sa va ramana mult timp in memorie.


Comandă online Jurnalul complet adevărat al unui indian cu jumătate de normă la 49,00 lei scrisă de Sherman Alexie vlad pojoga, tiparită la editura Youngart. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.