Disponibilitate:  în stoc

Preț:  34,99 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): , ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 88 pagini

ISBN: 9786060094326

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Carte Școlară, Manuale scolare

Descriere

Muzică și mișcare, clasa a II-a, este semnat de autoarele Dumitra Radu, Alina Perțea și Mihaela Ada Radu, cadre didactice cu o experiență bogată atât la catedră, cât și în elaborarea de manuale și auxiliare pentru ciclul primar.
Manualul, care respectă întru totul programa școlară, este atrăgător pentru copii atât prin cântecele, imaginile și jocurile de mișcare prezentate, cât și prin varietatea cerințelor.
Între paginile manualului se află cântece din folclorul copiilor, dar și melodii din repertoriul modern, îndrăgite de copii. Toate aceste melodii se regăsesc și audio în formatul digital al manualului. Acesta din urmă este o completare utilă a formatului tipărit, care dă posibilitatea elevilor de a exersa cunoștințele dobândite în orele de curs. Manualul constituie un material prețios atât pentru elevi, cât și pentru cadrele didactice.
Deși clasa a II-a reprezintă perioada de prenotație, portativele din manual ajută la familiarizarea elevilor cu elementele notației muzicale, contribuind astfel la înțelegerea și asimilarea facilă a teoriei muzicale din clasele care vor urma. Suportul pentru înțelegerea liniei melodice este realizat cu ajutorul scării muzicale.
Varietatea exercițiilor și a modalităților de evaluare face mai plăcută parcurgerea acestui suport de învățare și antrenează elevii în formarea și dezvoltarea tuturor competențelor prevăzute în programa școlară.


Comandă online Muzica si miscare. Manual pentru clasa a II-a la 34,99 lei scrisă de Dumitra Radu , Alina Pertea , Mihaela-Ada Radu, tiparită la editura Aramis în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.