Disponibilitate:  în stoc

Preț:  44,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): , , , ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 302 pagini

ISBN: 9786060033639

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Manuale scolare, Carte Școlară, Carte nefolosită

Descriere

Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării prin Ordinul nr. 6250 din 21.12.2020 şi se regăseşte la poziţia nr. 22 din anexa Ordinului.

Lucrarea a fost realizată în conformitate cu noua programă şcolară pentru disciplina Matematică, clasele a V-a- a VIII-a, aprobată prin O.M. nr. 3393/28.02.2017

Lucrarea conţine peste 1 000 de probleme, alese cu grijă, în conformitate cu programa clasei a V-a şi cu cea pentru olimpiadă, grupate în 30 de teme şi 36 de teste de evaluare.
Temele prezentate au, acolo unde este necesară, o succintă parte teoretică şi comentarii metodice, care subliniază unele noţiuni din programa şcolară sau chiar adaugă cunoştinţe noi.
La începutul fiecărei teme se află câteva probleme semnificative cu soluţii complete, menite să uşureze rezolvarea setului de probleme propuse, a testelor de etapă şi a celor finale.

În fiecare set, problemele sunt prezentate gradat, pe niveluri de dificultate, de la enunţuri care pot fi rezolvate la clasă la enunţuri preluate (sau adaptate) de la concursuri naţionale sau
internaţionale. Problemele alese sunt foarte variate şi nu pun accentul pe dificultăţi de calcul (care pot fi depăşite la clasă), ci pe ingeniozitatea şi atractivitatea ideilor necesare pentru a le
putea rezolva.
Testele de evaluare au structura celor de la concursurile şcolare; timpul de lucru recomandat pentru fiecare dintre acestea este de cel mult trei ore.


Comandă online Matematică pentru excelenţă : clasa a V-a la 44,00 lei scrisă de Adrian Zanoschi , Gabriel Popa , Dana Heuberger , Marius Cicortaş , Marius Ciocartas, tiparită la editura Art Klett în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.