Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 52,30 LEI
ISBN: 973312239
Autor(i): Liana Parjol Savulescu , Denisa Parjol Savulescu
Editura: Tehnica
Colecția: Arta Culinara
Anul apariției: 2008
Nr. pagini: 664 pagini
Categorii: Gastronomie, Diverse
Dimensiuni: 170 x 240 mm
Bucătăria internaţională este o lucrare originală, amplă, bine sistematizată după cele trei feluri de mâncare care alcătuiesc un meniu până la desert.
Lucrarea începe cu prezentarea de aluaturi folosite în bucătărie, urmată de un capitol amplu despre aperitive, sandvişuri şi tartine servite pe pâine.
La felul I sunt prezentate aperitive şi preparate picante, borşuri, ciorbe, supe, platouri şi salate complete, budinci şi sosuri.La felul II sunt descrise mâncăruri şi preparate picante, budinci şi sosuri specifice pentru servitul celui de-al doilea fel de mâncare. La felul III sunt prezentate fripturi şi preparate picante, garnituri, salate budinci şi sosuri .
Budinci şi sosuri apar la toate cele trei feluri, deoarece se pot servi în locul felurilor I, II, III de mâncare; sunt zeci de reţete. Mai sunt descrise reţete despre conserve, murături şi băuturi mai deosebite.
Lucrarea se încheie cu meniul de Crăciun, vestitul curcan cu diferite umpluturi şi garnituri.
în carte sunt prezentate 238 reţete de preparate la oala sub presiune, repartizate în cadrul felurilor I, II şi III de mâncare. Lucrarea cuprinde peste 1560 reţete româneşti şi 834 reţete internaţionale din 46 de ţări. De asemenea, este prezentată o reţetă inedită de la 1773 ( Koninginsuppe -Supa reginei) preparată pentru prima dată la Leipzig. Gospodinele tinere şi cele cu experienţă găsesc în această carte un evantai de reţete cu grijă selecţionate, apetisante uşor de preparat şi aspectuase. Lucrătorii specialişti în arta culinară îşi vor îmbogăţi reţetarul personal. Cu ajutorul acestei lucrări, dumneavoastră, dragi cititori, vă puteţi întocmi meniuri după gust, după sezon, meniuri vegetariene, meniuri speciale pentru zile festive etc. Este un ghid mulţumită căruia puteţi să daţi curs liber imaginaţiei, fanteziei. Se pot realiza creaţii amuzante şi savuroase, care vor face bucuria familiei şi a invitaţiilor. Plăcerea pe care o oferă o masă bună ne încântă toate simţurile cu aromele subtile ale preparatelor, cu ingredientele lor sublime, culorile şi formele lor originale.
Comandă online cartea "Bucatarie Internationala" la 52,30 lei isbn 973312239 scrisă de Liana Parjol Savulescu , Denisa Parjol Savulescu, tiparită la editura Tehnica face parte din colecția Arta Culinara. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul "Bucatarie Internationala" nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Les Grand Plats cher (Jeanne-Sars-Terre)
E. Dentu
Jeanne-Sans-Terre
166 pagini
Bunatati cu carne tocata
Hiparion
79 pagini
An: 2002
100 retete de preparate din ciuperci
Recoop
Constantin Florea, Gheorghe Stefan
75 pagini
An: 1987
Pizza pe gustul fiecaruia
9739953832
102 pagini
Successful Cooking (Charetton)
Telecuisine
Christine and Bernard Charretton
63 pagini
An: 1991
Enigma creatiei in timp, boala si moartea poetului roman Mihai Eminescu
Parvanescu
Ion D. Parvanescu
285 pagini
An: 2010
Les Grand Plats cher (Jeanne-Sars-Terre)
E. Dentu
Jeanne-Sans-Terre
166 pagini
Aniversarea Radu Priscu '60
Bucuresti
Institutul de constructii Bucuresti
189 pagini
An: 1981
Nostradamus - profet al lumii moderne, Volumul I
Albatros
Vlaicu Ionescu
284 pagini
An: 1999
Clubul Bilderberg. Stapanii lumii
Litera
Cristina Martin
230 pagini
An: 2007