Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 22,80 LEI
Autor(i): Elisabeta Licu
Editura: Tehnica
Colecția: Arta Culinara
Anul apariției: 2005
Nr. pagini: 432 pagini
Categorii: Gastronomie, Diverse
Lucrarea cuprinde , in cea mai mare parte, retete culinare experimentate de autoare, pornind de la cele mai simple si ieftine, si cuprinzand o gama diversa, la indemana unui cerc mai larg de cititoare. Datorita varietatii sale si a felului in care sunt tratate retetele, lucrarea este utila tuturor gospodinelor de la orase si sate . In lucrare sunt prezentate materialele necesare, modul de pregatire si preparare a retetelor de tot felul, incepand cu aperitive, salate, sosuri, preparate din lapte, oua si orez, supe si borsuri, budinci, sufleuri, rulade, mancaruri din peste si din diverse carnuri de animale si pasari si sfarsind cu variate dulciuri, torturi, conserve si bauturi.
Cartea de bucate contine si doua subcapitole inedite: unul cu Prajituri pentru Pomul de Craciun si celalalt cu Preparate dulci pentru copii. S-a incercat ca retetele sa fie bine intocmite, concise si clare, pe intelesul tuturor gospodinelor. Cantitatile date sunt suficiente pentru a prepara masa pentru 4 persoane, dar nu va fi greu sa se adapteze cantitatile dupa necesitati si pentru un numar mai mare.
Retetele sunt variate, astfel incat sa satisfaca gustul si dorintele gospodinelor in alegerea mancarurilor si in timpul pe care il au la dispozitie pentru prepararea lor. In acest scop, la elaborarea lucrarii s-a urmarit sa se prezinte cu mai multa exactitate acele faze ale pregatirii preparatelor culinare care sunt mai putin cunoscute, indeosebi tinerelor gospodine. Unele retete sunt specifice bucatariei ardelenesti, autoarea fiind din Bihor.
Comandă online cartea "Cartea mea de Bucate" la 22,80 lei scrisă de Elisabeta Licu, tiparită la editura Tehnica face parte din colecția Arta Culinara în anul 2005. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul "Cartea mea de Bucate" nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Les Grand Plats cher (Jeanne-Sars-Terre)
E. Dentu
Jeanne-Sans-Terre
166 pagini
Bunatati cu carne tocata
Hiparion
79 pagini
An: 2002
100 retete de preparate din ciuperci
Recoop
Constantin Florea, Gheorghe Stefan
75 pagini
An: 1987
Pizza pe gustul fiecaruia
9739953832
102 pagini
Successful Cooking (Charetton)
Telecuisine
Christine and Bernard Charretton
63 pagini
An: 1991
Enigma creatiei in timp, boala si moartea poetului roman Mihai Eminescu
Parvanescu
Ion D. Parvanescu
285 pagini
An: 2010
Les Grand Plats cher (Jeanne-Sars-Terre)
E. Dentu
Jeanne-Sans-Terre
166 pagini
Aniversarea Radu Priscu '60
Bucuresti
Institutul de constructii Bucuresti
189 pagini
An: 1981
Nostradamus - profet al lumii moderne, Volumul I
Albatros
Vlaicu Ionescu
284 pagini
An: 1999
Clubul Bilderberg. Stapanii lumii
Litera
Cristina Martin
230 pagini
An: 2007