
Termotehnica
Tehnica
Ministerul Industriei Alimentare
277 pagini
An: 1951
Manualul tehnicianului berar
Tehnica
Ministerul Industriei Alimentare
242 pagini
An: 1951
Manualul smantanitorului
Tehnica
Ministerul Industriei Alimentare
152 pagini
An: 1951
Materii prime pentru industria zaharului. Manual pentru scolile medii tehnice de industria zaharului si produ
Tehnica
Ministerul Industriei Alimentare
195 pagini
An: 1952
Fizica si chimia cerealelor si fainurilor
Tehnica
Ministerul Industriei Alimentare
115 pagini
An: 1951
Curs general de industrii alimentare
Tehnica
Ministerul Industriei Alimentare
176 pagini
An: 1951
Aparate si instalatii in industria zaharului
Tehnica
Ministerul Industriei Alimentare
164 pagini
An: 1951
Aparate si instalatii in industria conservelor
Tehnica
Ministerul Industriei Alimentare
192 pagini
An: 1951
Aparate si instalatii in industria laptelui
Tehnica
Ministerul Industriei Alimentare
400 pagini
An: 1955
Amenajari si instalatii piscicole
Tehnica
Ministerul Industriei Alimentare
354 pagini
An: 1951
Tehnologia produselor fermentative. Spirtul, drojdia comprimata, berea
Tehnica
Ministerul Industriei Alimentare
341 pagini
An: 1950
Manualul colectorului de lapte
Tehnica
Ministerul Industriei Alimentare
82 pagini
An: 1950
Tehnologia carnii - Manual pentru uzul scolilor profesionale
Tehnica
Ministerul Industriei Alimentare
204 pagini
An: 1951
Tehnologia fabricarii zaharului
Tehnica
Ministerul Industriei Alimentare
147 pagini
An: 1951
Tehnologia conservelor
Tehnica
Ministerul Industriei Alimentare
350 pagini
An: 1951
Tehnologia produselor fermentative. Vinul, rachiurile naturale, otetul
Tehnica
Ministerul Industriei Alimentare
356 pagini
An: 1951