
Alegeri alimentare neinspirate
Seneca
Marco Pizzuti
9786068847009
379 pagini
An: 2017
Chimia produselor fitofarmaceutice
Tehnica
Constantin Popa, Rodica Drimus
426 pagini
An: 1965
Nivelul tehnic al produselor
Stiintifica si Enciclopedica
Sorin Ciurea
290 pagini
An: 1987
Calitatea si fiabilitatea produselor
Didactica si Pedagogica
Tudor Baron
318 pagini
An: 1976
Utilizarea rationala a produselor refractare
Tehnica
Nicolae Deica
505 pagini
An: 1982
Catalogul produselor petroliere 1974
Ministerul Industriei Chimice
374 pagini
An: 1974
Desfacerea produselor industriale si marketingul
Politica
C. Manolescu
142 pagini
An: 1972
Tehnica verificarii etanseitatii produselor
Tehnica
Octavian Opris
223 pagini
An: 1974
Controlul durabilitatii produselor industriale
Tehnica
Viorel Gh. Voda
138 pagini
An: 1981
Slabim fara diete si suplimente alimentare
Ideea Europeana
Aleksandr Masalov
9789731727387
195 pagini
An: 2008
Iar eu... nu mananc! Interpretarea capriciilor alimentare ale copiilor si prevenirea tulburarilor alimentare
Lizuka Educativ
Pamela Pace, Marta Bottiani
9786068714141
112 pagini
An: 2016
1001 formule (Nomenclatorul produselor chimice)
Ministerul Industriei Chimice
402 pagini
Marfuri alimentare si nealimentare - Teste grila
Universitara
Neicu Bologa
9789737493903
An: 2008
Alergii alimentare. Prevenire, depistare, tratare
Litera
Patrick Lencioni
9786063304156
An: 2016
Materii prime alimentare : atlas etnografic
Mega
Catalin Alexa
9786060208358
254 pagini
An: 2024
Studiu privind contaminarea fungică a produselor alimentare şi impactul lor asupra sănătăţii
University Press
Anca Cighir
9789731699172
147 pagini
An: 2025
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Noi modele statistice in studiul durabilitatii produselor
Academiei Republicii Socialiste Romania
Viorel Gh. Voda
156 pagini
An: 1980
Utilaje şi instalaţii pentru industria produselor agroalimentare
Academiei Romane
Ioan Ţenu
9789732738771
1172 pagini
An: 2025
Mărfuri alimentare şi securitatea consumatorului de alimente
Universitara
Emilia Pascu
9786062814519
262 pagini
An: 2022