Chimia alimentelor
TIZZZ
Camelia-Corina Condrea
9786069445419
170 pagini
An: 2018
Progrese in medicina contemporana
Stiintifica si Enciclopedica
Tiberiu Ghitescu
272 pagini
An: 1992
Progrese recente in medicina
Medicala
416 pagini
An: 1968
Progrese recente in medicina interna
Medicala
Radu Paun
190 pagini
An: 1969
Progrese recente in disciplinele fiziologice
Medicala
154 pagini
An: 1969
Progrese recente in disciplinele chirurgicale
Medicala
222 pagini
An: 1969
Progrese in procesele de prelucrare a hidrocarburilor
Tehnica
Gheorghe C. Suciu
400 pagini
An: 1977
Progrese recente in terapeutica medicala
Medicala
388 pagini
An: 1965
Progrese in cardiologie, Volumul I
Media Med Publicis
443 pagini
An: 2006
Progrese recente in disciplinele imunologice
Militara
154 pagini
An: 1969
Progrese recente in disciplinele morfologice
Medicala
Stefan Niculescu
141 pagini
An: 1969
Reologia rocilor cu aplicatii in minerit
Tehnica
Adrian Todorescu
566 pagini
An: 1986
Actualitati si progrese in cardiopatia ischemica
Medicala
Ovidiu Oprian, Paula I. Pogaceanu
283 pagini
An: 1983
Progrese in cardiologie, Volumul al III-lea
Media Med Publicis
455 pagini
An: 2008
Carti de joc Montessori - Originea alimentelor
Gama
9789731496429
50 pagini
An: 2017
Rolul esteticii industriale in asigurarea calitatii alimentelor
INFO
Romulus Scorei
135 pagini
An: 2006
Ghid national de bune practici pentru siguranta alimentelor. Sistemul de siguranta alimentelor HACCP. Produse
Editura Uranus
Viorel Marin, Teofil Vultur
204 pagini
Studiul contaminanţilor microbiologici şi siguranţa alimentelor de origine animală
Pro Universitaria
Brănescu Geronimo Răducu, Geronimo Raducu Branescu
9786062615284
238 pagini
An: 2022
Progrese in prelucrarea titeiului, Volumul al II-lea (Traducere din limba engleza)
Tehnica
Kenneth A. Kobe
378 pagini
An: 1968
Controlul alimentelor de origina animala - Manual pentru scolile medii tehnice veterinare
Tehnica
Ministerul Agriculturii
285 pagini
An: 1952