Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 15,90 LEI
Autor(i): Michael Hlatky
Editura: MAST
Anul apariției: 2013
Nr. pagini: 220 pagini
Categorii: Gastronomie, Diverse, Alcoolice, Bauturi
"Fabricarea berii la indemana tuturor" nu este prima, ci si cea mai de succes carte din domeniu. Multe persoane considera ca fabricarea berii trebuie lasata pe mana profesionistilor,insa este posibila obtinerea unei beri pur si simplu gustoasa si acasa,fara un efort tehnic considerabil. Cum puteti face asta si de ce anume aveti nevoie, precum si sfaturi experimentate despre recunoasterea si corectarea greselilor in fabricarea berii sunt prezentate intr-un mod profesionist de autorul Michael Hlatky, in aceast noua editie prelucrata si bogat ilustrata.Din cuprins:* procesul fabricarii berii simplificat ,explicat pas cu pas;*noile "masini de fabricare a berii"; * Wizen,Kolsch si Marzen preparate acasa; * retetele specialitatilor de bere europene: Stout englezesc,bere de ovaz scandinava,Lambic belgiana. Beri speciale ce de regula nu sunt disponibile in comert:bere afumata,bere de alac,bere de teuch sau bere de ovaz.
Comandă online cartea "Fabricarea berii la indemana tuturor" la 15,90 lei scrisă de Michael Hlatky, tiparită la editura MAST în anul 2013 cu un număr de 220 pagini. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul "Fabricarea berii la indemana tuturor" nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti. Toate retetele in editie jubiliara
Paideia
Radu Anton Roman
9789735969462
818 pagini
An: 2016
George Killian ou l extraordinaire histoire d un gentleman brasseur irlandais
Le Pre aux Clercs
Jean Rene Ruttinger
218 pagini
An: 1990
Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti. Toate retetele in editie jubiliara
Paideia
Radu Anton Roman
9789735969462
818 pagini
An: 2016
George Killian ou l extraordinaire histoire d un gentleman brasseur irlandais
Le Pre aux Clercs
Jean Rene Ruttinger
218 pagini
An: 1990
Les Grand Plats cher (Jeanne-Sars-Terre)
E. Dentu
Jeanne-Sans-Terre
166 pagini
Bunatati cu carne tocata
Hiparion
79 pagini
An: 2002
100 retete de preparate din ciuperci
Recoop
Constantin Florea, Gheorghe Stefan
75 pagini
An: 1987
Pizza pe gustul fiecaruia
9739953832
102 pagini
Successful Cooking (Charetton)
Telecuisine
Christine and Bernard Charretton
63 pagini
An: 1991