Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  14,80 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

ISBN: 9789733015093

Autor(i):

Editura:

Colecția: Clasa a XII-a

Anul apariției: 2006

Nr. pagini: 301 pagini

Categorii: Gastronomie, Învățamânt - Educație, Manuale scolare, Diverse

Descriere

Manualul se adresează elevilor de la filiera tehnologică, profilul servicii, specializarea alimentaţie publică, clasele X – XII şi şcolilor profesionale, anii I – IV, meseriile patiseri, cofetari.
Pe parcursul a 326 de pagini, colectivul de autori cu experienţă profesională acumulată a inserat noţiuni despre: utilajele, vasele şi ustensilele folosite în laboratorul de cofetărie – patiserie; tehnologiile de obţinere a aluaturilor şi a semipreparatelor folosite în cofetărie – patiserie; tehnologia prăjiturilor, fursecurilor, glazurilor, torturilor, îngheţatelor, produselor de bombonerie. Lucrarea se impune în atenţia tuturor celor interesaţi prin acurateţe şi diversitate, constituind un veritabil instrument de lucru pentru dobândirea competenţelor profesionale într-un mod atractiv şi practic

  • Utilaj tehnologic, vase si ustensile folosite in laboaratoarele de bucatarie
  • Tehnologia semipreparatelor culinare
  • Tehnologia prepararii salatelor
  • Tehnologia prepararii garniturilor...


Comandă online Tehnologia produselor de cofetarie si patiserie X-XII la 14,80 lei isbn 9789733015093 scrisă de A. Manailescu si colectiv, tiparită la editura Didactica si Pedagogica face parte din colecția Clasa a XII-a. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Tehnologia produselor de cofetarie si patiserie X-XII nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.